Indispensabila mașină


Cu totii trebuie sa recunoastem ca societatea noastra de azi a evoluat pana intr-un punct in care nu mai putem desfasura viata de zi cu zi asa cum trebuie daca nu avem la dispozitie cateva lucruri esentiale.

Desigur, pana acum sa zicem vreo 15 ani ne era greu sa ne inchipuim ca nu vom putea trai fara celulare, dar uite ca exact aici am ajuns.

Insa cel mai greu de crezut ne este chiar si in ziua de azi ca nu putem sa ne facem treaba fara avea la dispozitie in permanenta o masina. Adica un automobil, ca sa fiu mai concisa.

La prima vedere, aceasta afirmatie ar putea fi catalogata drept pur si simplu absurda, ca doar nimeni nu s-a nascut intr-o masina ca sa nu poata sa faca nimic fara ea, dar daca veti sta putin sa reflectati veti vedea ca asa e.

Cum de dimineata pana seara cu totii suntem mereu pe fuga, e greu de crezut ca poate cineva sa faca fata ritmului alert in care ne desfasuram viata de zi cu zi si sa ajunga la timp in toate locurile in care si-a propus fara sa fie in permanenta motorizat.

Si cum nu toata lumea isi permite sa aiba cate o masina pentru fiecare membru din familia sa, e clar de ce intotdeauna trebuie sa apelam la alternative precum „hei, taxi!” :)

Numai ca si taxiurile au limitarile lor, de aceea astazi voi veni cun sfat indreptat mai ales catre cei care au de calatorit mult prin Bucuresti: ideal ar fi sa apelati la inchirieri de masini, mai exact la servicii rent a car.

Aviz celor care se grabesc prin Bucuresti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!