Regulator presiune aer


Da, dragele mele, asa cum cred ca deja v-ati dat seama cu toate inca din titlul acestei postari , in cadrul a ceea ce se vrea ca sa fie sfatul zilei de azi, noi fetele o sa facem un mic pas in spate si o sa uitam putin de toate cele care ne intereseaza pe noi, si anume eternele machiaje, diete, rochii si pantofi.

Si toate astea din simplul motiv ca, cel putin din cand in cand, trebuie sa nu uitam ca mai avem pe langa noi si niste barbati care trebuie si ei bagati in seama asa cum se cuvine si sa le oferim cam tot ceea ce isi doresc fiecare dintre ei.

Si ce isi doresc?

Pai sa zicem ca ii intereseaza un regulator presiune aer. Da, treaba asta cu oferitul pentru un barbat pare sa fie mult mai simpla decat aceeasi treaba in cazul unei femei , sau cel putin asta credem noi. Si asta din cauza ca o reprezentanta a sexului frumos isi inchipuie – si in cele mai multe cazuri chiar asa si e – ca e de ajuns sa isi burduseasca garderoba proprie si personala cu tot felul de lenjerii , una mai sexy decat alta, iar masculul din viata sa va fi intotdeauna deosebit de multumit.

Numai ca lucrurile nu prea stau mereu in acest fel. Da, e adevarat ca barbatii isi doresc mai mereu ca sa aiba parte de cel mai bun sex si, incredibil, chiar si de foarte multa afectiune, doar ca in cea mai mare a timpului se pare ca exista multe alte lucruri care ii fac extrem de fericiti si acelea , din pacate , nu prea au nici in clin nici in maneca cu ceea ce pot sa le ofere femeile.

Dar, tocmai de aceea eu, profesionista voastra in tot ceea ce inseamna cumparaturi, ma aflu aproape zi de zi alaturi de voi : pentru a va fi de folos cu cele mai bune sfaturi.

Asadar, haideti sa vedem cam cum stau lucrurile in ceea ce priveste fericirea pentru un barbat dincolo de placerea din asternuturi.

Ei bine, in caz ca nu ati observat, barbatilor – sau cel putin majoritatii dintre ei – le place extrem de mult sa mestereasca, si ar face asta cam cat e ziulica de lunga.

Si ce nu se gaseste de mesterit?

Pai da, intr-o casa de oameni gospodari , asa cum se presupune ca este si cea in care va lafaiti si voi doi, alaturi de cei mai mici dintre membrii familiei voastre, desigur :) , gasesti cam intotdeauna ceva de facut, vorba unei reclame la o firma celebra care ne tot terorizeaza in zilele acestea pe la TV.

Asa ca, dragele mele, daca vreti ca sa aveti barbati fericiti, nu uitati de faptul ca exista niste genti pline de unelte pe la voi prin casa de care nu trebuie sa va atingeti in ruptul capului. Fie ca sunt folosite pe la chiuvete, fie ca sunt de mare ajutor atunci cand masina are mici probleme, e bine sa nu va bagati peste ele.

In schimb, uitati-va pe net dupa regulator presiune aer, pentru ca astfel ii veti face ziua mai buna.

3 comentarii:

Cosmina spunea...

Un device care chiar iti da un quality of life improvement, multumesc mult pentru recomandare!

Andreea spunea...

Este genul de aparat care de multe ori este trecut cu vederea, insa face o mare diferenta!

Dana spunea...

Multumesc mult pentru informatie!

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!