A fi turist înseamnă 99% transpirație și 1% inspirație


Da, cred că toata lumea isi aduce aminte de celebrul citat care spune ca geniu inseamna 99% transpiratie si 1% inspiratie. Cui ii apartin exact aceste vorba pline de miez adevarat nu imi este nici mie foarte clar, pentru ca am intalnit diverse atribuiri, dintre care cele mai dese sunt: Albert Einstein, Thomas Alva Edison, ca sa nu mai vorbim de mioriticii Traian Lalescu (care cica o spune legat de matematica si matematicieni) sau Grigore Moisil, că deh! doar nu erau românașii nostri sa ramana mai prejos, ca numai noi stim ca Traian Vuia a fost primul care s-a desprins de sol cu un aparat mai greu decat aerul, in timp ce tot restul lumii stie ca performanta respectiva le apartine fratilor Wright! :)

Pornind de aici, m-am gandit si eu sa parafrazez putin citatul si sa il pun in legatura cu ceea ce fiecare dintre noi asteapta cu sufletul la gura un an intreg: un concediu pe care sa si-l dedice integral numai si numai turismului. Dar nu orice fel de turism, ci chiar senior voyage.

Iar cum turistului de orice varsta ii sade cel mai bine cu traseele turistice, astazi cumparatoarea profesionista vine cu un sfat de cap-compas de oferte Grecia 2014. De ce tocmai acolo? Pai e simplu: pentru ca multi romani au pe lista destinatiilor lor preferate Balcanii, dar multora le lipseste sursa de inspiratie cand vine vorba sa aleaga intre multitudinea de oferte din obiectivele turistice de la sud de Dunare.

Asa ca tu, ca turist, trebuie sa fii mai tot timpul transpirat de la mersul prin soarele estival, iar partea de inspiratie sa o lasi pe mana celor care se pricep si se ocupa exclusiv cu asa ceva.

De aceea, cred ca n-ar strica sa te gandesti ca si niste oferte Turcia reprezinta concediul perfect pentru tine si pentru toti cei ca tine care prefera an de an sa se balaceasca in Marea Neagra.

7 comentarii:

Ethos spunea...

Un articol electrizant ! În ce zonă a României locuiești ?

Advertiseru spunea...

Un comentator electrizant! Ai si un blog pe masura comentariilor tale, mey Cristi?

cumparatoarea profesionista spunea...

Ma bucur ca toata lumea se electrizeaza pe aici! :)))

Ethos spunea...

Advertizeru: tu mă întrebi dacă am blog și tu n-ai nici măcar avatar ! :)))

cumpărătoarea: a băga mâna în priză înseamnă cel mult 1% inspirație și cel puțin 99% transpirație... ca tipul acela din poză. :)

Ethos spunea...

Și nu ai spus unde locuiești.

cumparatoarea profesionista spunea...

Si nici nu o sa-ti spun, pentru ca tin secret asta fata de tine :P

Advertiseru spunea...

@Cristi: daca ai fi dat click pe numele meu, ai fi vazut de ce te-am intrebat daca ai blog :)

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!