Artemis – masaj erotic în București


Astazi cumparatoarea profesionista va propune sa va improspatati memoria cu unul dintre articolele mai vechi despre masaj aparute pe artadeacumpara.blogspot.ro.

Masajul este practicat din antichitate. Inainte chiar de descoperirea anumitor leacuri tamaduitoare din plante sau animale si de descoperirea proprietatilor terapeutice ale razelor soarelui sau ale apei, pentru ca se presupune ca masajul s-a descoperit instinctiv. Gestul de framantare, apasare si frecare ale ranilor sau locurilor lovite aduceau remedii organismului.

Masajul are trei scopuri principale: fiziologic (pentru functionarea normala a organelor si sistemelor corpului), profilactic (prevenire boli) si terapeutic (tratament curativ in diferite afectiuni).

Cum insa stresul insa face parte din viata de zi cu zi si in ziua de azi, e clar ca avem nevoie de masaj mai mult ca orocand acum. Stai toata ziua la munca pe scaun, esti incordat, spatele te doare, capul te doare si devine din ce in ce mai greu. Un coleg, o colega, care are nevoie de ceva de la tine, vine, si te maseaza pe spate si brusc te simti mai bine. Iti detensioneaza muschii contractati, calmeaza sistemul nervos si iti imbunatateste circulatia sangelui.

Ei bine, tocmai de aceea, fie ca este vorba despre un sportiv care depune zi de zi eforturi fizice inumane, fie ca e vorba de un corporatist care munceste ore intregi peste program, masajul erotic are acelasi efect benefic in ambele cazuri.

Iar daca te-ai hotarat, poti incerca un salon de masaj erotic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!