Comedie și splendoare


Daca inca nu ai trait ziua in care copilul tau s-a urcat prima data pe bicicleta, e cazul sa fii pregatit din timp pentru asta.

Stai putin, imi vei spune, la urma urmei ce e asa de special la ziua in care va incepe sa invete mersul pe doua roti? Si eu am trecut prin asta, si tu ai invatat la un moment dat, fiecare dintre noi a luat cate o tranta, s-a ridicat si a pedalat mai departe... Da, dar nu l-ai vazut facand asta pe copilul tau.

Iti amintesti de ziua cand a incercat prima data sa se ridice in doua picioruse? Ce ai simtit atunci? Sunt sigura ca ti-ai sters pe furis o lacrima din coltul ochiului si nu cred ca era de ras. Desi, trebuie sa recunosti, te-ai amuzat ceva, nu-i asa? Dar cand primii pasi au fost urmati de o cazatura zdravana, ai mai putut sta locului? 

Asa cum ai sarit atunci ca ars, asa vei sari si la prima cazatura cu bicicleta a copilului tau.

Ai fost mandru ca are vointa sa mearga, desi nu putea aproape deloc. L-ai ajutat de o mie de ori si erai pregatit si pentru un milion de ori, dar nu a fost nevoie. Pentru ca totul a venit de la sine. Dar te-a durut fiecare izbitura de coltul mesei si, chiar daca nu vrei sa recunosti, ai simtit mai multa durere decat el. Si toate au trecut, si acum alearga toata ziua.

Dar nu s-a terminat. Urmeaza o noua etapa de cazaturi si ridicari in viata lui. Si in a ta. Il poti ajuta sa mearga pe bicicleta, dar nu poti merge tu in locul lui. Va trebui sa se descurce singur in viata, iar tu stii asta mai bine decat oricine. Si tot la fel de bine stii ca il vei ajuta cu tot ceea ce poti.

Acum, cel mai bun ajutor pe care i-l poti da este sa ii cumperi o bicicleta de calitate de pe un site specializat in asa ceva. Iar cel mai bun sfat pe care ti-l poate da a ta cumparatoare profesionista – pentru ca de asta te afli aici , nu-i asa? :) - este incerci sa gasesti ceea ce cauti pe acest site cu biciclete copii.

Restul e amuzament si fericire. Si chiar ar fi cu totul amuzant daca nu te-ar face si fericit.

Fericit ca si copilul tau poate sa mearga in sfarsit pe doua roti.

4 comentarii:

florentin spunea...

faina descrierea...Zi buna!

lichiresti spunea...

O zi buna!

axasport spunea...

Eu, imi aduc aminte de etapa cu cazaturi:)))

bazarblog spunea...

@axasport

pai e normal, nu?

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.