De ce închiriază românii Dacia Logan?

Una dintre cele mai intalnite intrebari din serviciul de inchirieri auto autohton este de ce inchiriaza romanii masina Dacia Logan. Companiile de rent a car incearca sa puna la dispozitie autovehicule, care ajung sa fie inchiriate de clientii lor. Chiar daca se testeaza diverse automobile in Romania, autovehiculul Dacia Logan pare sa ocupe foarte mult teren pe piata de inchirieri auto. Romanii par sa aprecieze acest automobil: atat in domeniul de vanzari auto, cat si in serviciul de inchirieri. In randurile urmatoare, vom vedea cum si de ce a ajuns sa fie aceasta masina una dintre cele mai inchiriate masini. 

Dacia Logan a avut foarte mare succes la publicul din Romania. Foarte multi romani au asteptat cu nerabdare sa cumpere primul model Dacia, produs dupa anul 1998. Autovehiculul Dacia Logan a fost privit cu foarte mult entuziasm. Si desigur, acest fenomen a aparut, inca de la aparitia sa. In domeniul de rent a car, acest automobil a inceput sa fie inchiriat inca de la prima sa aparitie. In acest context, foarte multe companii de inchirieri auto au adus in flotele proprii, autovehiculul Dacia Logan.

Pana la urma, pentru o companie de rent a car conteaza ca autovehiculul plasat pentru inchiriere, sa fie solicitat de catre clienti. Din fericire s-a demonstrat ca Dacia Logan este cerut si inchiriat de catre clientii de rent a car. Nu te poti numi antreprenor de rent a car, daca nu ai adus in flota companiei, autovehiculul Dacia Logan.

In randurile urmatoare, vom vedea de ce inchiriaza clientii din Romania aceasta masina. Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiectul articolului.

De ce inchiriaza persoanele din Romania, autovehiculul Dacia Logan?

Inchirierea autovehiculului Dacia Logan reprezinta peste 30% din inchirierile totale din tara noastra. Sunt mai multi factori, care stau la baza acestui procent. Acestia sunt incantati de mai multe aspecte referitoare la automobilul Dacia Logan. Pe langa consum, garantie si pretul de inchiriere, aceasta este masina poporului roman. Fie ca vrem sau nu, romanii s-au atasat destul de mult de acest vehicul. 

Dacia Logan este o masina cu trecut romanesc

Chiar daca ne vine sa credem sau nu, romanii se ataseaza destul de puternic de brand-urile autohtone. Marca Dacia are un istoric destul de mare pe teritoriul Romaniei. Pana in anul 1998, Dacia vanduse mai mult de doua milioane de autovehicule. Marca Dacia era cunoscuta atat pe teritoriul tarii noastre, cat si in afara Romaniei. Singura problema vis a vis de acest brand a fost lipsa evolutiei.

Tehnologizarea din industria auto si aparitia de noi modele, au surclasat destul de mult aceasta marca. Totul s-a schimbat si a inceput sa se duca pe o linie ascedenta, in momentul in care a aparut autovehiculul Dacia Logan.

Clientii de rent a car au inceput sa foloseasca din ce in ce mai des autovehiculul Dacia Logan

Dacia Logan este autovehiculul care aduce cele mai multe avantaje pe piata de rent a car. De aceea: Orice companie de rent a car din orasele Bucuresti si Otopeni, va trebui sa aiba in flota cel putin un exemplar din acest model. Dacia Logan nu este inchiriat doar de agentiile de rent din Romania.

Deoarece, marketingul companiei Dacia se duce si in afara Romaniei, modelul Logan este destul de solicitat si in afara tarii noastre. Spre exemplu: Dacia Duster si Dacia Logan sunt la mare cautare si in tari ca: Italia si Germania. 

Pe piata de rent a car, vehiculul Logan se inchiriaza si in tari ca: Statele Unite, Marea Britanie si Spania.

Ce avantaje aduce Dacia Logan pe piata de rent a car?

Dacia Logan vine la pachet cu foarte multe avantaje. In primul rand, nu exista nici un alt autovehicul in domeniul de inchirieri auto, care sa aduca in fata clientului acelasi raport calitate-pret.

In al doilea rand...

Consumul Daciei Logan este destul de mic, comparativ cu alte masini din piata de rent a car

Masina Dacia Logan are consumul mediu de 5%. Din foarte multe puncte de vedere, este un consum destul de mic, tinand cont de conditiile oferite. Ea nu este o masina puternica. Cu toate acestea, marea majoritate a clientilor de rent din Romania, nu au nevoie de un autovehicul puternic. Clientii din tara noastra sunt foarte atenti la fiecare cost, ce apare atunci cand se inchiriaza un autovehicul.

Cu toate ca in alte tari, acest criteriu nu este bagat in seama, in Romania, persoanele care inchiriaza o masina au grija ca autovehiculul inchiriat sa aiba consumul cat mai mic. Imaginati-va ca o masina din aceeasi clasa cu Dacia Logan este Chevrolet Aveo. Acesta are consumul de 6,5%. Chiar daca Aveo nu vine la pachet un consum mare, se va simti o diferenta atunci cand se merge la drum lung.

Trebuie sa stiti ca o persoana, care inchiriaza un autovehicul, va circula cu masina cel putin 200 de kilometri pe zi. Astfel, cu autovehiculul Dacia Logan veti putea circula fara grija combustibilului.

Pretul de inchiriere al autovehiculului Dacia Logan este destul de mic

Comparativ cu restul autovehiculelor ce se incadreaza in aceeasi gama, masina Dacia Logan este una dintre cele mai ieftine. Ca sa intelegeti mai bine, tariful de inchiriere al autovehiculului Dacia Logan este intre 20 si 30 de euro pe ziua de rent. Comparand cu alte masini, vom vedea ca autovehiculul Dacia Logan este cel mai ieftin. Vom lua in exemplu, masina Chevrolet Aveo.

Aceasta se inchiriaza cu 35 de euro pe zi, spre deosebire de Dacia Logan care are pretul de 25 de euro pe zi. Media pe inchiriere este de 5 zile. Astfel, la autovehiculul Dacia Logan, dumneavoastra ca si clienti veti cheltui 125 de euro. De asemeni, in cazul masinii Chevrolet Aveo, se va cheltui 175 de euro.

Ganditi-va ca ambele automobile fac parte din aceeasi clasa auto. Intre cele doua va fi o diferenta de 50 de euro. Inchiriind masina Dacia Logan, cu 175 de euro, veti mai avea inca doua zile in plus de inchiriere.

Garantia este mult mai mica la inchirierea autovehiculului Dacia Logan

In cazul masinii Dacia Logan, va trebui sa fie retinuta o garantie. Acest depozit auto se retine la fiecare pachet de inchiriere. Clientii de rent a car din Romania prefera mai mult autovehiculul Logan, deoarece garantia auto va fi foarte mica. In cazul acestei masini, depozitul auto este cuprins intre 300 si 1500 de euro.

Orice garantie mai mare de acest interval, va trebui evitata. Dupa cum vedeti si dumneavoastra, este un depozit destul de mic, comparativ cu restul masinilor din flotele auto. Daca ne legam de acelasi Chevrolet Aveo, vom vedea ca cea mai mica garantie pentru acest autovehicul este de 500 de euro. 

Romanii prefera sa inchirieze autovehiculul Dacia Logan, pentru ca se adapteaza la premisa: Bun si Ieftin! Raportat la spatiul oferit ( atat la interior, cat si la nivelul portbagajului ), aceasta masina este destul de incapatoare. Se adapteaza destul de bine la excursiile lungi, cat si la traficul urban.

Acestea au fost informatiile noastre. Ati vazut de aceasta data, de ce inchiriaza romanii autovehiculul Dacia Logan. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va dorim drum intins!

1 comentarii:

Valentina spunea...

Multumesc mult pentru link ;)

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!