Proiectoare LED, pentru iluminarea inteligentă a mediului exterior

Mai populara ca niciodata, iluminarea spatiilor exterioare cu ajutorul unor proiectoare led este un concept mult ravnit. Daca iti doresti sa te bucuri de o curte iluminata la o anumita intensitate, sa pui in valoare arhitectura deosebita a casei sau a unei cladiri printr-o lumina inteligent pozitionata, atunci neaparat trebuie sa afli mai multe despre aceste dispozitive.

Daca vei face o cercetare rapida de piata, vei descoperi ca ai la dispozitie nenumarate oferte dintre care sa alegi. Practic e imposibil sa nu gasesti ceva potrivit cu nevoile tale, dar si care sa se plieze pe un anumit buget. Trebuie sa fii totusi realist, este o achizitie care trebuie sa aiba o viata indelungata, deci nu iti permiti sa cumperi orice e mai ieftin.

Unde se folosesc proiectoarele led?

Vei observa ca sunt montate proiectoare led intr-o varietate de spatii: printre sculpturi, panouri, obiecte variate, spatii de dimensiuni mari, dar si gradini, ateliere, parcari, curti private etc. Proiectorul pare sa fie solutia optima de iluminat pentru toate cele mai sus mentionate.

Aceasta constituie o modalitate de a face si economie de energie, spre deosebire de clasicele becuri sau alte optiuni. Oricine poate observa ca treptat, proiectoarele cu Led inlocuiesc cu succes halogenul clasic.

Care sunt beneficiile proiectoarelor LED?

Iata care sunt cateva dintre motivele pentru care acestea sunt folosite tot mai frecvent si par sa inlocuiasca in mare parte becurile traditionale.

Datorita consumului cu mult mai redus de electricitate, acestea sunt de asemenea preferate. Practic ajung sa consume cu 50, pana la 80 la suta mai putin decat varianta clasica, cu halogen. Poti sa optezi pentru un proiector de 100W, daca vrei o alternativa pentru un bec de 500W cu halogen. Conteaza si cat platesti pentru un proiector pentru ca un model mai scump poate avea o durata mai mare de viata - de pana la 50.000 de ore. Ai in vedere si detalii precum tensiunea, respectiv temperatura de culoare. Recomandarea este sa te orientezi spre culoarea alba pentru ca este mai putin obositoare pentru ochi si, totodata, favorizeaza concentrarea.

Tine cont de faptul ca si alti factori iti vor influenta alegerea. Astfel, trebuie ca pe langa luminozitate sa tii cont si de alte criterii. De exemplu, gasesti pe piata halogenuri cu led, proiectoare cu picior, slim sau portabile. Acestea din urma sunt folosite cu succes in diverse proiecte ce presupun mutarea lor constanta. Suportul stabil si manerul cu care sunt dotate fac totul mai usor.

Vei simti utilitatea unui proiector led mai ales daca iti place sa campezi in weekenduri. In acest sens gasesti proiectoare auto camping in cadrul e-shop-ului Magazin Non Stop. Si alte tipuri de proiectoare iti sunt puse la dispozitie aici. Dupa ce ai stabilit de ce anume ai nevoie, alege din portofoliul magazinului modelul care corespunde cu cerintele tale, apoi bucura-te de un iluminat optim.

Daca nu esti convins ca un astfel de proiector iti poate satisface cerintele, poti cauta mai multe informatii despre functionarea lui, respectiv despre plusuri pe care le are fata de iluminatul traditional.

1 comentarii:

Gabriela spunea...

Super content, big like pentru postare!

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!