Cine îți condiționează aerul


Haideti sa vorbim putin despre vara. Acum, in mijlocul iernii, da. :)

Poate ca propunerea mea li s-ar putea parea unora dintre voi putin cam nelalocul ei, dar cred ca cei care gandesc astfel sunt numai cei care uita un adevar elementar si anume acela ca omul cel mai gospodar isi face intotdeauna iarna car si vara sanie.

Asa ca va rog sa imi permiteti sa va reamintesc ca peste numai cateva luni vom fi nevoiti cu totii sa cautam umbra, gheata si racoare. Adica tot ce are nevoie un om normal intr-o zi torida de vara. Daca cu primele doua e ceva mai simplu, in ceea ce priveste racoarea, stim cu totii ca depindem in mod decisiv de cate un aparat de aer conditionat.

Iar pentru a face rost de un aparat de aer conditionat bun, ai nevoie de doua lucruri esentiale.

In primul rand de cineva care sa iti dea cel mai bun sfat. :) Ai ghicit, eu sunt aceea, asa ca, trecand de acest prim pas vom merge impreuna catre al doilea lucru esential care este gasirea unui profesionist in furnizarea si montare de astfel de aparate de aer conditionat.

Ceea ce insa poate ca nu stiai este ca un aparat de aer conditionat este indispensabil chiar si iarna, el putand mentine o temperatura constanta cand afara sunt multe grade cu minus.

Cel mai important beneficiu insa al unei astfel de instalatii este ca ea poate filtra, in functie de dotarile echipamentului, aerul din incaperea in care este montat, asigurand o calitate superioara a aerului care, in cele din urma ajunge in plamanii celor care il respira.

Instalarea se va face cu stricta respectare a legislatiei autohtone din acest domeniu , adica nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se vor executa niciun fel de lucrari care ar putea pune pun in pericol rezistenta cladirii si / sau siguranta membrilor echipei care se va ocupa de instalarea aparatului de aer conditionat in camera respectiva.

In ceea ce priveste procesul tehnologic in sine, acesta trebuie sa urmareasca niste aspecte esentiale preum acela ca unitatea exterioara trebuie sa fie asezata cat mai aproape de unitatea interioara si pusa intr-o pozitie cat mai accesibila montarii si astfel incat sa usureze eventualele interventii ulterioare ce pot fi necesare.

Celelalte accesorii , cum ar fi canal sapat pentru montarea cablului , prelungirile de traseu, de cablu, etc nu trebuie neparat sa fie incluse in kitul de baza al aparatului de aer conditionat, dar trebuie neparat sa fie disponibile la cerere contra cost.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.