Şi un sfat pentru suceveni


Române, chiar daca nu esti moldovean sau nu iti curge nici macar o picatura de sange muoldovinesc :) prin vine, dar te consideri un patriot si lupti pentru unirea Basarabiei cu Romania, sau daca pur si simplu iti plac fetele frumoase, atunci ai deja destule motive sa locuiesti in Suceava.

Dar asta nu e tot. Suceava, ca toata Moldova de altfel, are foarte multe sa iti ofere. Privelisti minunate, istorie multa, natura neimblanzita, bisericute si manastiri, Ceahlaul, Prutul, Pinalty cu tot cu fotbalul lui de la o aruncatura de băț pe unde e Piatra Neamt si multe alte asemenea.

Valabil deci si pentru ceilalti europeni. :) Asadar, pana la urma, sfatul de astazi al cumparatoarei profesioniste nu ii priveste numai pe suceveni, ci cam pe toata lumea.

De aceea, daca nu esti de prin partea locului, ai multe motive si tentatii pentru care sa inchiriezi ceva de la Suceava. Dar nu la locuinte ma refer in primul rand, desi in lumea noastra prost facuta cam totul se reduce la un acoperis desupra capului, nu-i asa?

Ei aflati ca pe acolo prin nordul Moldovei multa lume este interesata in zilele noastre de inchirieri utilaje Suceava, pentru ca de asta are nevoie un om in primul rand ca sa-si faca o casa cat de cat aratoasa. Pe care apoi, la nevoie sa o poata inchiria, va sa zica sa poata sa beneficieze si el de chirie, nu numai sa o plateasca, nu? :)

In concluzie, daca te afli cu treaba - sau fara :) - pe la Suceava, si te intereseaza utilajele de genul macaralelor, nu uita ca poti profita de aceasta oportunitate cu care nu te intalnesti in fiecare zi si la tot pasul. Numai cei care lucreaza cu pietrele si cu betonul stiu cat de important este un utilaj!

2 comentarii:

ABDI spunea...

La Botosani stii ceva? :D

MrSport spunea...

E greu la Butosani, poate la Radauti?

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!