Cvadruplu mixt


Poate ca ati vazut o jucatoare profesionista de tenis jucand la dublu, dar probabil ca inca nu ati vazut-o jucand la dublu mixt.

Asta nu inseamna ca nu avem toate sansele sa le vedem pe unele dintre ele jucand si asa ceva in viitorul foarte apropiat. Pentru că ambitia lor le va duce cu siguranta si pe zgura sau iarba terenului pe care se va disputa un asemenea meci, care stim cu totii ca este mult mai complex decat un meci la simplu si chiar la dublu.

Pentru că atunci cand esti angrenat intr-un sistem in care trebuie sa te sincronizezi cu un partener, ai nevoie de mult mai mult antrenament si tehnica.

Dar daca faci parte dintr-un sistem in care trebuie sa te sincronizezi cu inca alti 3 parteneri? Si daca ar trebui sa faci asta si vara si iarna, nu numai pe zgura sau iarba, ci pe orice fel de teren, poate chiar accidentat, asa cum sunt drumurile noastre din Romania?

Poate ca nu ti-ai pus inca intrebarea asta, dar exact asta este echipa pe care o formeaza cele patru roti ale masinii tale. Si de la care tu te astepti in fiecare zi, fie iarna, fie vara, sa dea acelasi randament pe soselele noastre romanesti. Iar daca ai un automobil de teren, chiar si pe teren accidentat.

Iar ele fac fata, cu brio de cele mai multe ori, tuturor acestor provocari la care tu, ca sofer experimentat ce esti, le supui in continuu. Pentru ca tu stii ce le trebuie: niste anvelope care isi pastreaza proprietatile si pe zapada si pe asfalt fierbinte.

Exact, asa cum te asteptai, masina ta merge oricand asa cum trebuie, daca are niste anvelope mixte gen Anvelopex. Iar asta te scuteste de cheltuieli periodice inutile cu schimbarea si stocarea anvelopelor.

Dar nu numai portofelul tau va observa asta, ci, asa cum te vei convinge singur, chiar si masina ta.

3 comentarii:

Ethos spunea...

După cum scriam aici, nu vă pricepeți la cauciucuri. :) Nu mă refer la site, de unde am luat și eu o poză, ci la faptul că cauciucurile de iarnă nu trebuie să reziste și vara, că se pun diferite, vara de vară, iarna de iarnă. Tu vara te îmbraci cu haine de iarnă? ;)

Blogsferatu spunea...

Sigurul lucrul la care te pricepi tu sunt "că cauciucurile" , haha...

cumparatoarea profesionista spunea...

Daca iti inchipui ca asa o sa imprumuti din traficul meu debordant, te inseli...

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!