Role de film


Un lucru pe care l-ai remarcat la nazdravanul tau/nazdravana ta este cu siguranta acela ca ii place sa petreaca foarte mult timp alaturi de prietenii lui supereroi.

Fie ca sunt din filmele televizate, fie ca sunt de desene animate sau de pe colectia de DVD-uri, Superman, Batman, Spiderman, Iron Man si o liota intreaga de alti „man”-i sunt alaturi de el in permanenta in toate jocurile. Iar daca ai o fetita, atunci Hannah Montana, Barbie, Mica Sirena si alte printese, mai mici sau mai mari, sunt cele la care viseaza mereu cu ochii deschisi. Sunteti cumva surprinsi atunci, voi ca parinti, ca toate jucariile pe care si le doresc trebuie sa aiba neaparat imprimate pe ele imaginile acestor personaje? Sigur ca nu!

Voi stiti la fel de bine ce isi doresc ei si de aceea cautati mereu ca orice ii cumparati sa aiba o cat de mica legatura cu aceste personaje preferate ale lor.

Aici insa incepe adevarata aventura pentru voi ca parinti si pentru ei ca invatacei. Ori de cate ori trebuie sa le cumparati ceva nou, corespunzator unei etape noi de dezvoltare din viata, ei se vor chinui sa invete mersul pe role, de exemplu, iar voi va veti chinui sa gasiti rolele pe care si le doresc ei.

Primii pasi pe role sunt aproape la fel de dificil de invatat ca mersul in doua picioruse. Vor cadea de multe ori, se vor lovi si vor avea in permanenta la inceput nevoie de sprijinul vostru sau al cuiva mai mare decat ei, cu experienta in mersul pe role. Va fi greu, dar, la fel ca intotdeauna, totul se va transforma in ceva firesc.

Nu la fel de greu va fi pentru voi, parintii, sa ii gasiti rolele cu eroi de film.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!