Cât au plătit unii la un concert Indila ca s-o vadă pe Delia


Si acum haideti sa ne amintim putin de cei care au pus botul la marele megaeveniment de acum vreo 5 ani, cand li se oferea sansa nesperata de a o vedea live pe noua vedeta in devenire a muzicii volatile, Indila.

Frantzuza venea in concert la Sala Palatului, iar bucurestenii spectatori se pare ca nu au plans chiar dupa toti banii, si asta din simplul motiv ca Delia, care era anuntata pe afis ca o sa apara in deschidere, a facut un show de zile mari. :)

Dupa care, spre oroarea tuturor, pe scena si-a facut aparitia Indila.

Desigur, oroarea a venit la final, si n-a durat prea mult, intrucat individa a stat in fata celor care au platit sa o vada doar… 35 de minute! Si asta in conditiile in care dupa ce a terminat de cantat Delia, au asteptat vreo juma de ora.

Cei care au asistat la tentativa de spectacol s-au plans apoi prin social media ca cica Indiloaica nu prea parea capabila sa sustina nici macar o cantare prin carciumi, d-apoi sa lălăiasca ceva acompaniata de o aplicatie de calculator.

Madmoazela a cantat in total 5 (cinci) melodii – ca atata avea ea in repertoriu atunci, si cred ca si acum, altele de unde? – flancata pe scena de 2 chitaristi. Dar nu a asta a fost penibil, ci faptul ca la şuşa aia biletul a costat 280 de lei!

Faza cea mai tare e ca “la cererea publicului” au fost organizate 2 asa-zise spectacole in aceeasi zi, asa ca cei care au intrat la tzeapa a doua nu au avut cand sa afle ca se duc de fapt la un concert Delia pentru care mai canta cineva in inchidere.

Dar nu-i nimic, cei care au asistat la divertismentul umoristic de atunci ar trebui sa fie multumiti ca le pot povesti nepotilor cum au vazut-o ei in carne si oase pe Indila, ca doar de cantat o auzisera deja, si mai ales sa fie bucurosi ca in deschidere nu a cantat Traistariu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!