Ce mai e nou prin târg


Va marturisesc ca fac parte si eu din acea categorie de persoane care se dau extrem de interesate de ceea ce mai apare nou prin urbea in care isi fac veacul.

Si sunt sigura ca in aceasta categorie mai intra alaturi de mine inca foarte multa lume care are exact aceleasi interese comune. Iar asta este normal, nu-i asa?

Poate ca atunci cand v-am spus ca fac parte din categoria celor care se dau interesati de ceea ce este mai nou prin targ, unii dintre voi, cei care imi cititi acum aceste randuri, v-ati dus cu gandul la ultimele noutati in materie de muzica de concertat prin sali de spectacole sau la ultimele noutati in materie de filme prin sali de cinema. Da, si astea sunt destul de importante pentru cineva care isi doreste sa fie la curent cu tot ceea ce i se intampla prin orasul in care traieste, doar ca exista si unele lucruri mai importante decat atat.

Pentru ca, la urma urmei, cam astea sunt singurele noutati care conteaza, si o data ajunsi pe site-ul respectiv, va veti convinge si singuri ca asa stau lucrurile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!