Îmbrăcămintea în care te simți bine


Toata lumea este de acord ca, dincolo de mode, materiale si culori, cele mai bune piese de imbracaminte sunt acelea in care cel sau cea care le poarta se simte cel mai bine.

Bine, acuma si treaba cu simtitul bine in ceea ce esti imbracat este relativa, asa cum sunt de altfel toate lucrurile din universul acesta al nostru in care traim cu totii.

Daca a te simti bine inseamna pentru majoritatea dintre noi, cei care ne alegem imbracamintea dupa acest unic si cel mai important criteriu, doar sa ne putem misca in voie si sa aratam bine cu hainele respective pe noi, iata ca pentru multa alta lume, partea cu simtitul bine in ceea ce esti imbracat are un cu totul si cu totul alt inteles.

Sa ne gandim de exemplu la o pereche de chiloti dama :) . Nu-i asa ca ati inteles deja la ce doreau sa se refere cei care se gandeau altfel la simtitul bine?

Iar asta nu e tot. Daca mai avem in vedere si o pereche de colanti de dama, cred ca lucrurile despre care discutam incep deja sa prinda contur, nu-i asa? :)

Evident ca asa e si cred ca toata lumea s-a cam prins de felul in care isi doresc sa fie abordate lucrurile cei care gandesc in acest fel despre haine. Doar ca, in contradictie cu aparentele, discutia nu se invarte doar in jurul unei lenjerii intime extrem de sexy sau a unor piese de imbracaminte extrem de mulate pe formele apetisante ale unei domnisoare sau ale unei tinere doamne.

Si asta din cauza ca totul incepe cu socializarea. De aceea, tot la acest capitol mai trebuie avute in vedere de exemplu si niste haine de club , pentru ca „a agata” nu este atat de simplu, iar asta o stie toata lumea inca din anii adolescentei.

Tot asa cum stie si ca imbracamintea este cea care te poate face sa te simti bine. Atunci cand o poarta partenera ta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!