Pentru business


Dragii mei, astazi cumparatoarea profesionista va va vorbi despre doua lucruri dragi fiecaruia dintre noi, indiferent de varsta: despre Craciun si despre cosurile de cadouri.

Si, contrar a ceea ce se poate intelege la prima vedere, sfatul meu de azi nu se va referi – neparat numai – la cadourile de Craciun, Nu, pentru ca asa cum v-am spus inca de la inceput, fiecaruia dintre noi ii place sa primeasca oricand un cadou, nu-i asa?

Cum ar veni, ce bine ar fi daca am putea avea Craciunul in fiecare zi! :)

Cum insa lucrul acesta este practic imposibil dintr-o mie de motive , asa cum bine stie toata lumea (si motivul principal ar fi acela ca toate lucrurile minunate din viata noastra sunt extrem de rare) , de ce sa nu ne rasfatam noi atunci si sa ne inchipuim, de fapt sa ne organizam propriul Craciun, daca nu in fiecare zi, macar in toate zilele in care ne dorim noi acest lucru?

Se poate? Bineinteles ca da! Trebuie numai sa vrem si sa fim cu ochii atintiti mereu pe blogul nostru preferat care ne ofera cele mai bune sfaturi la momentul oportun.

Asadar sa purcedem la drum. Ia spuneti, care dintre cei voi, cei care ma cititi acum aveti o afacere sau macar visati sa aveti propria voastra afacere infloritoare? Pai e clar ca toata lumea!

Numai, ca spre deosebire de cei care doar viseaza sa aiba asa ceva, cei care o si au efectiv stiu destul de bine ca diferenta de la vis la realitate este destul de mare cu tendinte de a deveni chiar foarte mare, nu-i asa?

Normal ca asa e, iar cei care au trecut de la stadiul de simpli visatori la cel de afaceristi sadea stiu cel mai bine acest lucru. Si mai stiu ca a avea o afacere pe care sa o aduci cat mai sus in cea ce priveste profitabilitatea poate parea uneori chiar cel mai greu lucru de pe lumea asta.

Nu insa si in cazurile in care doriti sa va tentati potentialii clienti sa va cumpere produsele, oferindu-le si cate un cadou. Si cine nu e constient de puterea miraculoasa a cadourilor?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!