Sfatul medicului


Ei da, acum probabil ca va asteptati ca sa incep sa va insir nu stiu ce reteta minune cu pilule care sa va scape de migrene si alte asemenea dureri.

Sau, si mai si, o sa incep sa aberez aici despre cat de folositor este stilu de viata sanatos pe care cu totii il cunoastem in cele mai mici detalii, dar pe care niciunul dintre noi nu il pune in practica.

Numai ca - surpriza! Astazi a voastra cumparatoare profesionista nu o sa va bata la cap cu absolut nimic din toate acestea, desi o sa vina ca de obicei cu un sfat – sau cu mai multe ! – care va intereseaza in mod direct.

Si da, este impotriva durerilor de cap! :)

Sfatul vine tot din partea unui medic, numai ca nu am zis nicaieri ca ar fi vorba de un medic de oameni, ci este vorba de un medic de ... telefoane! Pam-pam!

Sa nu care cumva sa indrazneasca vreunul dintre voi, cei care ma cititi in aceste momente pline de suspans :) , sa imi spuna ca lui nu i-a dat niciodata dureri de cap telefonul mobil personal.

Ce faci daca l-ai scapat pe jos si ti s-a spart ecranul? Pai ce poti sa faci altceva decat sa cauti un un meserias specializat care se pricepe la inlocuire sticla Samsung sau orice alta marca va fi fiind telefonul tau cel minunat.

Si nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji ca locuiesti in provincie, pentru ca, daca nu stiai, acum exista chiar si un service telefoane Suceava, asa ca in orice zona a tarii ai sta iti poti rezolva problema destul de usor, nu-i asa?

Normal ca asa e, si ca dovada, sfaturile mele de astazi te-au scapat inca o data de durerile de cap, si asta fara sa iei niciun fel de pastile!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!