Probleme și soluții


Ai in programul tau de pe acest an una sau mai multe petreceri extrem de importante.

Ce sa zic, la mai multe, chef de dans sa ai, ca uite, chefurile se tin scai dupa tine, baftosule! :)

Si ia zi, cine e fericitul sau fericita si ce „nenorocire" serbeaza : majoratul, logodna, botezul primului copil sau te pomenesti ca o fi chiar nenorocirea aia cea mai mare de la starea civila? :)

Oricare ar fi din toate astea, tu, ca invitat de rand sau de prim rang, ai o misuine foarte usoara : te agati de un cadou de prin magazine, mai scump sau mai putin ieftin :) - ca doar te respecti, nu? , ce mama naibii – si apoi te duci la locul si la ora stabilite cu mult timp in urma si trecute cu mult fast pe invitatia impopotonata in cele mai debile culori posibile, unde o sa te simti bine toata seara si toata noaptea pana a doua zi dimineata.

Pentru ca la o petrecere gasesti sau regasesti tot ceea ce iti lipseste: voie buna, muzica si dans, femei frumoase, bauturi fine sau tari, mancare pe alese si pe saturate. Ce mai, sa traiasca cel sau cea sau cei care mai au curajul sa mai organizeze cate asa o petrecere in vremurile astea, ca uite asa se mai distreaza lumea.

Toate bune si frumoase si la cat mai multe petreceri de astea la care sa fii numai si numai invitat!

Ce te faci insa atunci cand iti vine si tie randul sa fii nu numai invitat la o asemenea petrecere , ci si organizator ? Pam – pam !

Ai cam pus-o in cazul asta , nu-i asa ?

Asta cam asa e , pentru ca , pe cat este de simplu si de distractiv sa participi la cate o cumetrie din asta cu multa muzica, dans , antren , femei, mancare , bauturi si voie buna , pe atat de greu este sa o organizezi ! 

Te-ai gandit sau nu la asta pana acuma ?

Daca nu te-ai gandit inca , si esti in situatia de a deveni in curand mare organizator la o si mai mare petrecere de genul acesta , atunci trebuie sa fii constient ca ai mare si urgenta nevoie de sfaturile cumparatoarei profesioniste.

Care vine numaidecat cu niste solutii audio-video pentru toate petrecerile si pentru toate buzunarele din care va fi platita organizarea unor asemenea petreceri.

Pentru ca trebuie sa fii constient ca fetele frumoase , mancarea, bautura atrag ca un magnet lumea la orice petrecere de soi, dar daca nu esti in stare sa creezi o atmosfera antrenanta cu multa muzica de calitate pe gustul invitatilor si cu niste efecte vizuale de poveste, atunci totul e cam in zadar.

Da, lumea va veni la petrecerea ta, oamenii vor bea, vor manca, vor dansa, dar nu toti se vor simti la fel de bine sau pe cat ar trebuie de bine in lipsa unei atmosfere care sa ii determine sa povesteasca la toata lumea cat de bine s-au simtit ei atunci cand tu te-ai „nenorocit” ! :)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!