Cumpărături de forță


Dintre marfurile cu cea mai mare cautare in societatea omeneasca din toate timpurile, este una care se diferentiaza de toate celelalte prin cateva calitati unice, care o fac de-a dreptul indispensabila.

Care credeti ca ar putea fi aceasta?

Painea? Poate, dar chinezii de exemplu prefera orezul...

Banii? Da, banii sunt prin insasi definitia lor o marfa care se schimba oricand pe orice alt produs existent la un moment dat pe piata, dar nu trebuie sa uitam ca exista si astazi triburi care inca nu au descoperit valoarea si necesitatea banilor.

Sexul? Da, sexul este marfa care se vinde cel mai bine in orice cultura si in orice vremuri, dar nu este indispensabil atata timp cat evreii ne-au lasat mostenire institutia casatoriei, tocmai ca sa nu fie nevoiti sa plateasca pentru sex, daca ar fi sa dam crezare unei anecdote.

Si atunci care sa fie marfa aceea fara de care nu se poate niciodata nicaieri?

Pai cum care? Forta de munca, nu-i asa? Pentru ca nimic nu se poate crea pe lumea asta fara munca. Iar munca, precum orice alta marfa, are pretul ei. Care se stabileste prin cerere si oferta.

De aceea a aparut ca o nevoie indispensabila si intermedierea printr-o agentie plasare forta de munca, care prezinta foarte multe avantaje atat pentru angajati cat si pentru angajatori.

Cu o veritabila experienta in resurse umane, aceasta agentie s-a dotat chiar de la inceputul existentei sale cu mijloace eficiente de recrutare, capabile sa capteze competentele de calitate de pe piata romaneasca a fortei de munca. Avand la dispozitie cele mai performante tehnici de selectie si recrutare, agentia vine cu raspunsuri pertinente la intrebarile partenerilor din Romania, Franta, Belgia si alte tari ale Uniunii Europene pentru munca temporara, gestiune sau recrutare, punand la dispozitie celor interesati serviciile sale personalizate in functie de cerintele si nevoile acestora.

Aceasta agentie de munca, specializata in munca temporara, activeaza in domeniul resurselor umane din Romania, oferind gestiune si recrutare de personal calificat. Bazandu-se pe o echipa dinamica de profesionisti, societatea isi propune imbinarea perfecta a unei game variate de job-uri in Romania si in strainatate cu cerintele imediate ale clientilor.

Obiectivele sale principale vizeaza perfectionarea continua a serviciilor oferite atat firmelor cat si angajatilor, fiind tot timpul conectati la realitatile de pe piata muncii romanesti si internationale.

Compania este specializata in plasare de salariati temporari oferind un serviciu complet de incadrare a angajatilor: angajarea cu forme legale, gestiunea si evaluarea salariatului. Desi potrivit Eurostat, Romania este pozitionata pe un loc inferior intre tarile Uniunii Europene in ceea ce priveste angajarea temporara de personal, contractul pe perioada determinata este o solutie luata in calcul de tot mai multi intreprinzatori pentru a face fata contextului economic european si in acelasi timp este privita ca o solutie salvatoare de multitudinea de someri din tara noastra.

Avand la dispozitie o baza de date bogata in candidati si utilizand instrumentele psihologice necesare, agentia poate gasi rapid candidatul ideal, asigurand o perfecta compatibilitate intre cerintele postului si profilele propuse. In ceea ce priveste costurile serviciilor, acestea variaza in functie de profilul dorit, de timpul si resursele folosite in vederea gasirii candidatului cerut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!