Când singurul lucru de care ai nevoie este o ghilotină


Daca ai ajuns si tu in situatia descrisa perfect de mine in titlu, atunci am doua vesti foarte bune pentru tine:

Prima: nu esti singurul in situatia asta, bine ai venit clubul nostru! :)

Si a doua: ai ajuns exact unde trebuie, adica pe cel mai bun blog care iti poate da un sfat pentru aceasta situatie ingrata in care, trebuie sa recunosti, te-ai bagat cam singur, nu-i asa?

Fie ca recunosti, fie ca nu, lucrurile exact asa stau. Ai ajuns in situatia in care hartiile de pe biroul tau si din bibliorafturile care sunt aliniate perfect in dulapurile tale de acasa sau de la serviciu pur si simplu te-au napadit si nu le mai poti face fata sub nicio forma.

Si atunci, ce ai de facut? Pai, un singur lucru: pui mana pe o ghilotina pentru hartie si iti faci ordine pe birou si implicit in viata, pentru ca te vei simti cu mult mai bine cand vei vedea fiecare bucatica de hartie asezata exact acolo unde ii este locul.

Dar, stai! Asta nu e totul. Cumparatoarea profesionista mai are pentru tine si alte sugestii de „arme” care te vor ajuta la birou alaturi de ghilotina amintita. Ce zici de niste laminatoare A4, ai? Nu-i asa ca si ele te pot ajuta sa iti faci treaba la birou asa cum trebuie?

Sigur, si pe langa ele ar fi bine sa ai in vedere si niste hartie foto, de neinlocuit mai ales daca in meseria ta lucrezi cu fotografii care trebuie imprimate.

Ei, ia zi, cum te simti acum, nu-i asa ca esti mult mai relaxat de cand cu ghilotina si toate celelalte? :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!