Plăcerea de a risca. În afaceri


Ai o afacere minunata. Si ai riscat mult ca sa o pui pe picioare, iar prin mult nu inteleg numai banii pe care i-ai investit.

Dar a meritat, mai ales ca tu stiai inca de la inceput in ce te bagi, nu-i asa? Ca doar cuvantul „afaceristi” insusi se poate citi „a face risti” :) ca sa inteleaga toata lumea despre ce este vorba.

Dar bineinteles ca numai cei care nu au avut curajul sa isi deschida o afacere a lor proprie nu stiu ce inseamna sa fii patron, cate insomnii presupune asta, cata munca si cata pasiune trebuie investite alaturi de banii tai proprii.

De aceea, atunci cand vine vorba de parteneri pentru afacerea ta, iti doresti ca acestia sa fie la un nivel de seriozitate cel putin egal cu cel la care te afli tu. Iar cand spui parteneri pentru afacerea ta, te gandesti in primul rand la cei de care ai nevoie neparat ca sa iti functioneze firma, fara de care pur si spimplu nu iti poti desfasura activitatea, conform legii.

Si cine ar intra in aceasta categorie speciala? Pai sa vedem ... In primul rand este vorba despre cel care trebuie sa iti tina contabilitatea, nu-i asa?

Asa e, si tu stii mai bine decat oricine ca un expert intr-ale contabilitatii este cel care face diferenta intre un profit bun si o eventuala pierdere pe care o poate inregistra afacerea ta pe hartie si tu ca patron al ei in fapt.

Si asta pentru ca legislatia fiscala romaneasca se afla intr-un proces continuu de revizuire si aliniere la standardele pe care le cere legislatia europeana, ceea ce impune prezenta unor experti care sa fie documentati cu privire la noile reglementari si rectificari atat la nivel micro cat si la nivel macro.

De aceea, e clar ca ai intotdeauna nevoie de cel mai bine pregatit expert contabil, care sa se ocupe cu profesionalism de scriptele firmei tale. Dar – apare vesnica intrebare – unde ai putea sa il gasesti?

Ei, dar de aceea exista pe net cumparatoarea profesionista si al ei blog. Sfatul meu de astazi este sa deveniti clientul unei firme de experti precum ContaExpert din Suceava.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!