Lucrurile frumoase nu se termină niciodată

Daca te uiti acum la jocurile copiilor tai si iti vin in minte o multime de amintiri de cand erai si tu ca ei, te surprinzi fara sa vrei cu un zambet in coltul gurii. Daca insa o data cu amintirile din copilarie te cuprinde si regretul ca nu vei mai putea face niciodata ce fac ei in inocenta lor, nu trebuie sa te ingrozesti la gandul ca nu te-ai fi maturizat inca. Sterge-ti lacrima care ti-a scapat in coltul ochiului si uita-te mai bine la ei: la ce varsta nu ar fi normal pentru un om sa isi doreasca sa traiasca o asemenea viata fara niciun fel de griji?

Asa ca nu iti mai face probleme ca ai imbatranit si nu te-ai maturizat, mai bine gandeste-te cum sa te poti integra si tu acum in jocul lor, astfel incat copilul care se ascunde inca in tine sa nu mai planga pentru ca nu are si el jucariile acelea.

Amenajeaza-ti curtea din fata casei, din fata blocului sau pe cea a bunicilor cand mergeti la tara astfel incat spatiul de joaca al copiilor sa se suprapuna peste cel in care se relaxeaza adultii. Iar asta o poti face foarte simplu, daca stii sa tii cont de unele idei precum cele de pe acest site.

Cand ai terminat cu partea tehnica de la executie si cu mobilarea urmeaza sa treci la partea de decoratiuni interioare. Si desi credeai ca aici va fi mai usor, in realitatea se dovedeste a fi mai greu.

Acum trebuie sa-ti asortezi perdelele cu pernele si covorul, mobila cu tapetul, vazele cu statuetele si cate si mai cate.

Orice detaliu conteaza si de aceea este important sa iti stabilesti prioritatile si sa acorzi atentia cuvenita unor obiecte precum corpurile de iluminat, perdele sau draperii. Acestea sunt primele care atrag atentia intr-o incapere.

Dar, dupa ce vei termina cu ajutorul pe care li-l vei da, prezenta ta nu va mai fi inoportuna printre ei, ba din contra. Te vor chema si vor avea mereu nevoie de tine pentru a impinge leaganul mai tare, pentru a-i sui pe tobogan sau pentru a-i ajuta sa se ascunda in casuta piticilor.

Iar tu iti vei da seama ca, de fapt, tu esti cel care i-a chemat pe ei sa se joace cu tine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!