Pilote pe internet


Cand erai mic, una dintre cele mai mari placeri ale tale era bataia cu perne. Nu-mi spune ca nu e asa, pentru ca toti am trecut prin asta la varsta respectiva. Chiar daca nu aveai acasa un frate sau o sora – de preferat mai mici ca sa nu iei numai tu bataie – gaseai oricum ocazia perfecta atunci cand rudele innoptau la voi. Asta era joaca preferata a copilariei tale, nu-i asa?

Anii au trecut, iar acum cel care se bate cu perne este copilul tau. Sau, daca este mai norocos – de fapt norocul cred ca poate fi mai mult de partea ta in cazul asta, nu? – copilul tau mai are un fratior sau o surioara si atunci pernele tale nu mai sunt la fel de norocoase.

E clar deci ca trebuie sa ai in casa mereu un stoc consistent de perne adevarate, care sa tina la tavaleala aproape zilnica la care sunt supuse. Ca sa nu mai vorbim de restul lenjeriei care este supusa si ea acelorasi chinuri zilnice si care trebuie sa aiba in orice moment un inlocuitor pe masura tensiunilor pe care urmeaza sa le suporte.

De aceea, una dintre preocuparile tale si ale sotiei este – sau cel putin trebuie sa fie, esti constient de asta – gasirea unui magazin care sa va furnizeze lenjerie din stoc, de calitate si mai ales rapid, pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de perne si nu numai.

Cunoastem cu totii foarte bine situatia si de aceea ne-am preocupat deja de asta inaintea ta, asa ca acum putem chiar sa iti dam sfaturi in acest domeniu. Asa ca asculta aici: lasa la o parte shoppingul in oras si asaza-te la calculator. Cauta pe motoare un anumit magazin virtual, si poti considera problema cu pernele si cu lenjeria gata rezolvata.

Chiar atat de simplu sa fie?


Probabil ca da. Spun probabil deoarece nimic nu prea este sigur in viata, mai ales in vremurile acestea ale noastre. Asa ca hai sa ne ocupam putin de niste pilote pe internet. De ce tocmai pilote si de ce tocmai dintre cele care se pot gasi numai si numai pe internet vei afla cat de curand daca vei citi cu atentie toate cele pe care ti le-am scris in cele ce urmeaza.

Va sa zica, asa cum am stabilit in cele asternute pe hartie – sau, ma rog, pe blog aici, adica pe net – tu si cu sotia ta sunteti in mare nevoie de ceva mai aparte pentru caminul vostru.

Evident, nu pentru tot caminul, ci pentru dormitorul vostru cel drag, cuibusor de nebunii. Pentru tot dormitorul? Evident, nu pentru tot dormitorul vostru, ci numai pentru patul pe care va asezati impreuna noapte de noapte.

Pentru acesta deci va recomand sa cautati un site mai special care le ofera tuturor celor interesati niste pilote pe internet cu care se vor putea mandri si de care se vor putea folosi pana la adanci batraneti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!