Un contabil bun


Bun gasit din nou, dragii mei cititori si mai ales dragele mele cititoare, va ureaza si astazi a voastra cumparatoare extrem de profesionista atunci cand vine vorba de sfaturi de cumparaturi de produse si servicii din cele mai diverse. :)

Astazi ma voi adresa acelora dintre voi care indeplinesc cumulativ doua conditii :

- sunt mari intreprinzatori de succes si au in proprietate cel putin o societate comerciala

si

- isi fac veacul si afacerile in cea mai mare parte a timpului prin capitala noastra cea iubita numita si Bucuresti

Daca insa la toate acestea mai adaugam si faptul – principal de fapt – ca v-ati putea afla in cautarea unui contabil bun, atunci cred ca este extrem de clar pentru cam toata lumea ca ati ajuns din nou in cel mai bun loc de pe tot netul in ceea ce priveste gasirea a ceea ce va aflati in cautare de mult timp.

Asadar cautarea a luat sfarsit.

Si asta din simplul fapt ca a voastra cumparatoare profesionista are ca de obicei pregatit pentru voi , toti cei interesati de acest subiect , raspunsul castigator in orice situatie.

Sa vedem insa mai intai si mai intai ce va sa zica un contabil extrem de bun , adica cel mai bun pe care il poate avea si pe care se poate baza un patron cu o afacere de succes , asa cum este si fiecare dintre voi, cei care ati ajuns si astazi aici pe blogul meu, in cautarea celui mai bun dintre sfaturi , nu-i asa?

Evident ca asa e , si tocmai de aceea ar fi bine sa aflati ca nu am de gand sa va dezamagesc nici astazi, tot asa cum nu v-am dezamagit niciodata pana acum de cand am pornit la drum cu acest blog.

Deci contabilul cel bun unde e?

Pai unde sa fie in alta parte decat la el in birou, la sediul firmei unde asteapta sa fie contactat de clienti potentiali si seriosi asa cum este fiecare dintre voi, cei care ma cititi.

Iar mai departe, tot ceea ce inseamna inregistrari contabile va ramane in sarcina sa, urmand ca patronul sa isi vada numai si numai de afacerile lui care ii aduc din ce in ce mai multi bani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!