Pentru părul tău


Bun gasit din nou dragii mei cititori, dar mai ales dragele mele cititoare fidele, pentru ca articolul meu de astazi vi se adreseaza cu precadere voua, dupa cum deja cred ca v-ati dat seama inca din titlu.

Astazi cumparatoarea profesionista vă va da cateva sfaturi de cumparaturi intr-un domeniu extrem de sensibil pentru noi, toate reprezentantele sexului frumos, si anume ingrijirea si aranjarea parului.

Sa ridice mana sus aceea dintre voi, cele care imi cititi acum aceste randuri si care este in permanenta 100 % multumita de felul in care arata parul ei si mai ales de produsele pe care le foloseste in acest scop.

Mda, asa cum ma si asteptam, prea multe maini nu s-au ridicat, de fapt, daca stau sa ma gandesc bine, cred ca nu prea s-a ridicat nicio mana. :)

Si e normal sa fie asa pana la un anumit punct avand in vedere cate batai de cap ne da in fiecare zi podoaba noastra cea mai de pret de pe cap!

Am zis insa doar pana la un anumit punct avand in vedere ca trebuie sa existe totusi ceva care sa ne dea satisfactia dorita si in acest domeniu al comorii capilare.

Asa ca azi am de gand sa va prezint un nou dispozitiv revolutionar pe care il puteti gasi pe weavgo.de. Ce este acest dispozitiv numit WEAVGO si de ce ne poate fi el, fetelor, deosebit de folositor cand vine vorba de parul nostru cel pretios?

Cu ajutorul sau ne putem face parul in suvite de o anumita grosime si cu o anumita distanta lasata intre ele. Dispozitivul este prevazut cu niste butoane simple prin care se poate regla atat gosimea unei suvite cat si distanta dintre ea si suvita urmatoare.
 
Totul se rezolva manevrand acest aparat si actionand butoanele pe care sunt inscriptionate anumite cifre.

De exemplu, apasand pe butonul pe care e scris 7/4 si trecand aparatul prin par asa cum este prevazut in instructiunile de folosire, putem obtine niste suvite frumoase de cate 7 mm grosime si cu o distanta de 4 mm intre ele.

Intorcand acum butonul si actionandu-l din nou, vom vedea scris 4/7, ceea ce inseamna ca trecand aparatul prin par asa cum este prevazut in instructiunile de folosire, vom obtine niste suvite frumoase de cate 4 mm grosime si cu o distanta de 7 mm intre ele.

Daca la toate cele de mai sus mai adaugam si faptul ca acest dispozitiv ne poate si vopsi suvitele in culoarea dorita, e clar ca avem de-a face cu ceva care ne este de mare ajutor, nu-i asa?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!