Pe internet


Se pare ca astazi suntem mult mai dependendenti de spatiul virtual de cat ne imaginam.

Poate tocmai de aceea tot mai multi dintre noi isi fac din ce in ce mai des cate un test viteza internet pentru a vedea cum mai stau cu vitezele de upload si de download, adica in cat timp ar putea sa incarce si sa descarce datele dorite de pe net.

Iar mai apoi, in functie de aceste rezultate, fiecare dintre noi isi va alege cel care ii va fi furnizor de internet, nu-i asa?

Evident ca asa e, pentru ca este firesc ca alegerea acestui provider sa se faca in primul rand in functie de viteza pe care ti-o poate pune la dispozitie. Desigur, ar mai fi si criteriul pretului, dar cum acesta este in continua scadere, nu prea cred ca mai conteaza pentru cineva astazi 1 euro sau 2 in plus sau in minus.

E clar deci ca diferenta dintre oferte o poate face cu totul si cu totul altceva. Tocmai de aceea, furnizorii de internet existenti acum pe piata se intrec in a plusa cu extra oferte in care includ tot felul de chestii despre care iti vei da seama ceva mai tarziu ca iti pot fi cu toate de mare folos.

Sa luam de exemplu in considerare faptul ca la un abonament de net ti se ofera inclusa si posibilitatea de a avea propria ta semnatura digitala, astfel incat informatiile tale cele mai importante vor putea circula pe net asa cum trebuie.

Mai apoi, un alt furnizor iti poate oferi posibilitatea de activare a unei aplicatii de care ai nevoie, care se vrea a fi o soluție completă pentru birou, creată special pentru a satisface nevoile unor afaceri de talie mică și mijlocie.

Acestea si multe alte tertipuri de marketing vin la pachet cu oferte care mai de care mai tentante pentru tine. Deci te-ai decis?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!