Multe naționale


Bun gasit din nou dragii mei prieteni si dragele mele prietene extrem de interesati si de interesate in a afla cat mai multe din tainele cumparaturilor.

Astazi a voastra cumparatoare profesionista isi propune sa va mai dea cateva raspunsuri la intrebarile cu care ma asaltati aproape zilnic multi dintre voi.

Mai precis, ma gandesc sa formulez niste sfaturi cat de cat pertinente la eterna problema a oricarui angajator: cum sa fac rost de cei mai buni angajati? Altfel spus, de unde pot sa cumpar cea mai buna forta de munca pentru afacerea mea? Pentru ca, nu-i asa, pana la urma totul pe lumea asta a noastra se rezuma la a face cumparaturile corecte, astfel incat sa fim siguri ca banii nostri, castigati atat de greu, au fost investiti in cel mai profitabil mod cu putinta.

Iar pentru cele mai bune sfaturi de cumparaturi exista acest blog al meu, „Arta de a cumpara”, creat de mine special in acest scop si apreciat de fiecare dintre voi, nu-i asa? :)

Bineinteles ca asa e si tocmai de aceea vom purcede acum la un nou drum la capatul caruia ne vom imbogati experienta cu acele cunostinte de care avem cu totii nevoie.

Asadar, asa cum stie orice manager, cel mai important asset pentru orice afacere este salariatul – sau mai bine zis angajatul - , indiferent de pozitia pe care o ocupa acesta in cadrul unei companii. Cu cat el este mai bine pregatit pentru jobul pe care l-a primit, cu atat firma va avea un profit mai mare de pe urma muncii sale, pe care i-o plateste la justa sa valoare.

Si invers este valabil la fel de mult. Un angajat care nu corespunde fisei de post va fi un fel de „piatra de moara” pentru activitatea companiei in care acesta lucreaza, iar aceasta problema trebuie rezolvata cat mai urgent.

Cum piata muncii este in continua evolutie, e clar ca toata lumea care isi doreste sa aiba o afacere de succes are nevoie de cei mai buni angajati. Care sunt insa extrem de dificil de gasit si mai ales foarte scumpi.

In aceste conditii, sfatul pe care vi-l dau eu astazi este sa apelati la serviciile unor profesionisti in training, care lucreaza cu cele mai mari multinationale, avand deci rezultate certificate.

De aceea si firmele mici si multe, nationale cum ar veni :) pot apela cu incredere la acest sfat al meu pentru a-si mentine in permanenta forta de munca la standardele cerute de piata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!