Cine pe cine seduce


Este asa un fel de intrecere acuma ca atunci cand te avanti intr-o relatie cu sexul opus, sa incerci sa fii tu primul care seduce, adica sa o iei inaintea celuilat si sa ii cuceresti inima cat mai rapid.

Iar tehnicile de cucerire sunt dintre cele mai diverse, dar si anevoioase, pentru ca, nu-i asa, nimic nu este usor cand vine vorba de inima unui barbat, ca sa nu mai spunem de cea a unei femei.

Si atunci fiecare dintre cei doi protagonisti se inarmeaza cu rabdare si cu un intreg arsenal de lupta pe viata si pe moarte in incercarea de a cuceri reduta cea mai de pret.

Desigur, fiecare are armele lui, pe care si le lustruieste cat mai bine si cu care isi fixeaza tinta cu cat mai multa precizie.

Ca femeie, te poti imbraca provocator, poti folosi cea mai sexy rochie si bluza – de lenjeria intima nu mai vorbesc – si gata, ai toate sansele sa il dai pe spate pe Mr. Perfect.

Ca barbat, incepi si tu cu tot felul de vorbe dulci, apoi treci la mici atentii si cadouri in toata regula, iar banii trebuie sa zboare cat mai sus.

Daca lucrurile merg struna pentru ambele parti, atunci se ajunge la cazul ideal in care ambii combatanti se declara invinsi in acelasi timp.

De multe ori insa, se poate intampla ca mai intai el, si dupa mai multa vreme ea, sau invers, sa cada prada sagetilor lui Eros. Ce e de facut in acest caz?

Cum a aparut semnul de intrebare, cum a aparut si cumparatoarea profesionista cu ale ei sfaturi care va scot intotdeauna din cele mai grele incurcaturi, nu-i asa?

Ca asa e de fiecare data o dovedeste si sfatul pe care vi-l dau eu acum: care este obiectul care il poate seduce in aceeasi masura si pe un barbat si pe o femeie?

Mai stati mult pe ganduri? Bineinteles ca despre pantofi este vorba!

Un pantof chic cu toc, elegant este ceea ce isi doreste sa aiba orice femeie si in acelasi timp si in egala masura, ceea ce isi doreste sa vada orice barbat in piciorul sexy al oricarei femei.

Ati inteles acum cum sta treaba cu seductia?

2 comentarii:

florentin spunea...

ha, ha. ce imi place ...sa fiu cucerit...bine si articolul e deoaebit:)

all.florentin spunea...

E posibil ca nici eu să nu fiu George Clooney…
Fiecare dintre noi avem diverse defecte de comportament sau diverse lipsuri pe care le considerăm dezvantaje în viața socială.

Nu-mi vine să cred că am fost atât de sofisticat în exprimare :)

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!