Locul în rai nu se cumpără cu bani


De pe blogul care va invata in fiecare zi cum sa faceti cele mai inteligente cumparaturi vine astazi catre voi un sfat mai putin obisnuit.

Cumparatoarea profesionista ar vrea sa va spuna astazi ce aveti de facut daca vreti sa va simtiti impliniti si implinite nu numai cu trupul ci si cu sufletul.

Desigur, raspunsul este simplu si il cunoaste toata lumea: trebuie doar sa iti ajuti un semen cand are nevoie. Da, atat de simplu este!

Astazi o sa va fac tuturor cunostinta cu un baietel pe nume Rares. Daca ati avut curiozitatea sa dati un click pe link-ul pe care vi l-am lasat, atunci v-ati dat imediat seama ca nu mai are rost sa mai adaug absolut nimic. Si v-ati mai dat imediat seama cum si de ce a aparut acest articol pe blogul meu.

Raspunsul este simplu: pentru Rares.

Ceea ce urmeaza sa faceti voi acum, dupa ce ati citit aceste randuri, nu difera cu absolut nimic de ceea ce faceti de obicei cand cititi orice alta postare de pe blogul meu.

Adica puteti merge mai departe la o alta postare sau la un alt blog de pe net si sa uitati rapid ce ati citit aici asa cum uitati aproape tot din ceea ce cititi, din plictiseala sau pentru distractie, zi de zi pe bloguri.

Sau, din contra, poate ca acesta este unul din acele sfaturi pe care le gasiti uneori pe blogul meu ca fiind foarte interesante si extrem de utile pentru viata voastra.

Si prima si a doua dintre cele doua situatii expuse de mine mai sus sunt la fel de normale pentru fiecare dintre noi. Pentru ca fiecare dintre noi este in cele din urma doar un simplu om cu mai multe sau mai putine nevoi si posibilitati.

Daca exista insa vreo diferenta intre cele doua situatii nu pot spune eu, ci numai fiecare dintre cei care au aflat acum povestea lui Rares.

2 comentarii:

Kristi spunea...

Te felicit pentru inițiativă! :)

Kristi spunea...

Te felicit pentru inițiativă! :)

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.