Arta de a ne îmbrăca


Asa cum v-a obisnuit, cumparatoarea profesionista vine si astazi cu un sfat, sper, la fel de util, pentru toti cititorii, dar mai ales pentru cititoare.

Am spus cititoare pentru ca astazi vom cauta un loc bun pe internet unde sa ne putem satisface pofta de... imbracat si incaltat, bineinteles! Caci ce altceva ne-ar putea face mai fericite pe lumea asta? Poate doar sa primim in dar o bijuterie de pret din partea iubitului :) Ei, daca la partea cu iubitul nu prea pot sa fac mare lucru pentru voi, aflati ca va pot ajuta totusi chiar si la partea cu bijuteriile!

Haine de la marile case de moda, pantofi de la cei mai cunoscuti creatori, accesorii si bijuterii in colectii care se asorteaza in orice sezon, si toate intr-un singur loc. Suna prea frumos sa fie adevarat? Ei, aflati ca este nu numai adevarat, dar e chiar FOARTE frumos, pentru ca in acelasi loc mai puteti gasi inca ceva: lenjerie de toate felurile, de la babydoll pana la camasi de noapte si portjartiere. Si daca toate astea nu erau de ajuns, tot acolo se gasesc si recomandari de shopping care mai de care mai indraznete, grupate intr-un adevarat jurnal de moda.

Bun, haideti sa nu va mai fierb si sa va impartasesc secretul meu: site-ul pe care l-am gasit se numeste Fashion Monster si pare a fi cel mai mare director fashion dn Romania. Aici sunt stranse la un loc ofertele a 1.500 de branduri de renume, de aceea cred ca nu gresesc daca afirm ca m-a scutit de cateva zile bune de cautari prin tot felul de mall-uri, magazine si standuri.

Despre preturi nu va spun nimic. Las la aprecierea fiecareia dintre voi daca reducerile sunt atat de fabuloase pe cat se pretind...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!