Dans şi muzică


A devenit ceva la moda acuma ca in orice sezon pe la niste institutii mai mult sau mai putin bugetare, sa se faca invitatii pentru un fel de studenti la ceea ce se vrea a fi un fel de reciclare .

Adica in orice anotimp, vor sau nu vor, cei care au – sau nu :) - placerea studiilor vor petrece ceva timp intr-un mod pe care sefii lor il considera ca fiind placut alaturi de colegii de serviciu pentru a invata cate unele sau cate altele.

Iar cei care mai au curiozitatea de a mai privi si pe la TV, rataciti pe undeva pe la stiri, au remarcat poate ca unele dintre partide isi iau juniorii – si mai ales junioarele :) – apoi ii baga la gramada pe toti intr- un autocar, si o iau pe carari de munte, undeva cat mai departe de ochii curiosilor, care nu ar trebui cica sa afle de desfasurarea unor asemenea cursuri .

Aici o sa poata gusta din toate placerile pe care le poate pune la dispozitia unor cursanti o scoala de dans care nu lasa niciodata pe nimeni la greu sau mai ales daca vine vorba sa zicem de pregatirea unui eveniment fericit pentru cei care isi doresc sa invete cat mai repede pasii unui asemenea dans de societate.

Dar asta nu este tot. De muzica si mai ales de dans poate avea nevoie chiar si tineretul de partid , asa cum va spuneam si mai sus si in tot felul de ocazii, nu numai, sa zicem, doar la nunta proprie.

Acuma si nuntile astea pot fi facute dupa mai multe modele: traditionale, moderne, cum vrei tu, dar cred ca de dans oricum nu scapi. :)

E clar deci ca orice fel de nunta iti faci, cu obiceiuri luate din traditia neamului din care faci parte sau nu, la un moment dat tot vei fi nevoit sa iti surprinzi invitatii cu niste pasi de dans profesionisti. Numai ca pentru asta ai nevoie sa iei niste cursuri de dans pentru nunta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!