Inovaţie fiscală românească: chiriaşii plătesc impozit pe proprietate


Cand e vorba de luat bani, creativitatea romaneasca e de-a dreptul prolifica.

Mai deunazi, in Moldova noastra de groaza, unei firme care administreaza blocurile ANL din Barlad i-a venit terbila idee sa transfere impozitul pe locuinte, pe care il datora, catre tinerii chiriasi care au avut marele privilegiu de a scapa de statutul de homlesi prin marinimia iubitului stat.

Inainte de 1 mai, cand toata lumea buna isi pregatea gratarul de primit mici pe balcon si isi facea loc in frigider pentru bere, chiriasii ANL din Bârlad s-au trezit ca usa blocului e manjita cu un maglavais de care se tineau niste afise prin care li se aducea la cunostinta ca sunt buni de plata pentru impozitul pe locuintele inchiriate. Si nu oricum, ci retroactiv de la începutul anului in curs!

Cool, baby!

Chiriasii erau obligati sa-si dea acordul 😈 in legatura cu modalitatea de achitare a noului bir: daca le e lene sa ajunga direct la fisc, nu e nicio problema, firma care administreaza ANL-urile, in marinimia ei, se oferea sa le faca acest serviciu de incasare pe gratis.

Ramane de vazut cum se va descurca mai departe cu fiscul insasi aceasta firma, avand in vedere ca sumele incasate de ea ca impozit de la chiriasi ar fi asimilate unui venit care trebuie si el impozitat, nu?

pat camera locuinta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!