Din nou despre o lenjerie hotel


Oare ce ar mai putea sa spuna cineva in legatura cu acest subiect , care pare intr-o mare masura deja epuizat?

Doar ca raspunsul la intrebarea de mai sus se afla deja inclus in ea, iar cei care stiu sa citeasca printre randuri, deja cred ca l-au dibuit. Pentru ca nu cred ca iti trebuie sa ai cine stie ce spirit de observatie ca sa iti dai seama ca am scris mai sus ca „se pare” si ca subiectul ar putea fi deja epuizat doar intr-o mare masura.

Ei, acum daca tot am reusit sa ne lamurim inca din startul acestei noi postari pe care v-o ofer si azi pe acest blog al meu, cred eu ca ar putea deja sa fie cazul sa pornim la drum si sa ajungem in final acolo unde ne dorim cu totii si anume la inca un sfat de cumparaturi pentru aceia dintre cititorii mei care se dovedesc a fi cei mai fideli.

Adica pentru toti cititorii mei, nu-i asa? :)

Evident ca lucrurile stau exact in acest fel si tocmai de aceea , avand in vedere ca extrem de multa lume asteapta de ceva vreme - cu „sufletul la gura” , asa cum se zice in cazuri ca acesta – inca unul din acele sfaturi ale mele care vin destul de des si sunt extrem de folositoare pentru toti si mai ales pentru toate :) , avand in vederea deci toate acestea, vom face din nou cateva referiri la unul din subiectele care a fost fost dezbatut de mai multe ori aici, pe blogul Arta de a cumpara, si anume la lenjerie hotel.

Ei da , multa lume este nevoita sa isi faca veacul prin cate o camera de hotel mai mult sau mai putin utilata dupa standardele pe care le impun numarul sau de stele care este afisat deasupra frontispiciului. Si stiu si eu , atat din proprie experienta , cat si din ceea ce mi-au povestit altii aflati in aceeasi situatie ca si mine, ca nu e absolut deloc simplu sa te cazezi atat de des intr-unul sau altul din hotelurile de pe intreg cuprinsul patriei noastre dragi :) si mai ales sa mai si poti sa faci apoi o comparatie cu alte hoteluri de pe undeva din afara tarii.

Pentru ca vei observa extrem de multe.

De la amabilitatea si profesionalismul personalului care iti sta mereu la dispozitie si pana la curatenia exemplara care te urmareste la tot pasul , nu vei putea sa nu observi cum balanta se inclina mai mereu de partea hotelului din afara tarii.

Si atunci e normal ca sa te opresti macar pentru o clipa din ritmul alert al vietii tale de zi cu zi doar ca sa iti pui o intrebare simpla de genul : „De ce la ei se poate si la noi nu prea ?” .

Iar raspunsul o sa-ti vina usor atunci cand o sa te uiti cu mai multa atentie la o lenjerie hotel de la noi si de la ei. Care dintre acestea iti inspira mai multa curatenie?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!