Tratamente naturiste pentru ficat


Ei da, in cele ce urmeaza va fi vorba – din nou - pe acest blog al meu despre unul dintre cele mai importante organe din corpul nostru cel omenesc, daca nu chiar despre cel mai important, daca ar fi sa ne luam dupa opiniile unora dintre cei mai reputati specialisti in stiinta aceea numita medicina, si anume despre ficat.

Iar daca v-ati inchipuit cumva vreo clipa ca ficatul nostru cel de toate zilele si toxinele nu ar merita sa fie numit in acest fel si anume sa primeasca statutul de cel mai important organ sau macar de printre cele mai importante organe din corpul uman, atunci acest lucru inseamna probabil faptul ca nu aveti chiar toate cunostintele anatomice legate de acest subiect cu totul si cu totul special.

Deci care e treaba cu ficatul nostru?

Ei bine dragii mei, aflati de la mine, cumparatoarea profesionista care se pricepe aproape la orice de pe lumea asta – cand vine vorba de cumparaturi, bineinteles :) - ca fara un ficat complet sanatos si pe deplin functional viata fiecaruia dintre noi ar mai putea dura extrem de putin.

Si asta din simplul motiv ca ficatului ii revine rolul acela extrem de ingrat de a filtra, neutraliza si elimina cam toate toxinele care ajung in corpul nostru odata cu ceea ce mancam si cu ceea ce bem. Ca sa nu mai punem la socoteala si faptul ca daca nu am avea un ficat cat se poate de normal nu ne-am putea bucura nici de o mica si fireasca experienta cum este aceea de a degusta un pahar cu vin, pentru ca nu ar avea cine sa ne fereasca de efectele nocive pe care le poate avea alcoolul asupra corpului nostru.

Si de ce tocmai tratamente naturiste pentru ficat ?

Da, trebuie sa recunosc dragii mei ca aceasta este o intrebare cat se poate de buna, mai ales in zilele acestea al noastre in care prea multi sarlatani de toate felurile isi dau cu parerea asupra multora dintre aspectele existentei noastre de zi cu zi, fara ca macar sa stie despre ce este vorba intr-o propozitie de genul acesta.

Stim cu totii ca tratamentele naturiste nu sunt pentru orice, pentru ca exista blonavi si nu boli, si nu toata lumea este de acord atunci cand vine vorba despre efectele medicinei alternative asupra sanatatii unui om.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!