Câte ceva despre LuckyStudio Iași


Usa e deschisa, dar nu pentru toata lumea.

Ce se vrea a fi un studio de videochat cred ca deja nu mai este de mult timp un secret pentru nimeni. Si este pe undeva chiar normal ca lucrurile sa stea exact in acest fel, daca e sa avem in vedere faptul ca in zilele acestea ale noastre, accesul la informatie este cat se poate de facil, distanta care ne desparte de orice vrem sa aflam fiind de doar un simplu click de mouse.

In aceste conditii , e clar cred pentru oricine citeste acum aceasta noua postare a mea de pe acest blog ca poate sa apara o problema destul de sensibila atunci cand cineva isi doreste sa aduca in prim planul opiniei publice o dezbatere sau orice altceva legat de subiectul numit discutiile virtuale.


Tocmai de aceea, nu o voi aduce eu.

Acest lucru nu inseamna insa ca tot ceea ce tine de un studio de videochat , asa cum se vrea a fi si LuckyStudio Iasi , nu poate fi adus in prim planul celor interesati a se informa cat mai pe indelete in legatura cu acest subiect, sensibil asa cum spuneam.

A obtine insa cele mai exacte si pertinente informatii in acest domeniu presupune insa ca cineva care si-a propus cu adevarat asa ceva sa efectueze mai intai si mai intai de toate cateva studii ceva mai aprofundate chiar pe teren, adica exact acolo unde are loc o astfel de activitate, pentru a se putea pune la punct cu tot ceea ce presupune exercitarea unei meserii de acest fel.

Si, asa cum cred ca mai toata lumea banuieste, acest lucru nu este absolut deloc usor, si asta din simplul motiv ca a face o documentare temeinica – si pe teren :) - , mai ales in lumea videochatului, presupune a intra intr-o lume pe care unii o considera ca fiind pe undeva interzisa.

Doar ca lucrurile nu stau deloc in acest fel.

Asa ca daca ar fi sa folosim din nou cuvantul „interzis” , ar fi neparata nevoie sa adaugam faptul ca acest lucru li se aplica numai si numai persoanelor care au varsta de sub 18 ani.

Mai departe, tot ceea ce tine de domeniul videochatului, bun sau rau, poate fi aflat de catre oricine, si asta chiar destul de usor, prin accesarea unui site de specialitate cum ar fi si cel al LuckyStudio Iasi . Iar, cu o informare temeinica in prealabil, oricine poate lua cred eu o decizie corecta in ceea ce priveste relatia posibila cu acest domeniu.

9 comentarii:

Ariana spunea...

interzis si tabu e numai pentru aia incuiati. videochat nu inseamna ce crede lumea, nici pe departe ... dar na gura lumii vorbeste mult n-ai ce sa-i faci

Sorina spunea...

de lucrat in domeniu am lucrat, chiar la Lucky Studio Iasi. nu pot spune decat ca am avut parte de conditii foarte bune si de bani cati nu ma asteptam. e super fain acolo :)

Bianca spunea...

care vrea sa se informeze, dupa cum bine zice si articolul, pot sa vada ce beneficii aduce unastfel de loc de munca. dupa 1 an si 5 luni de zile nu as renunta la meseria de model !

Monique spunea...

tot aud de Lucky Studio si de beneficiile care le ofera. chiar e pe bune ? sau e numai asa, de ochii lumii? banii mi-ar prinde grozav da` nush ce sa fac...

Liana spunea...

Monique nu pot sa iti spun decat sa vii sa incerci! eu una sunt angajata de mai putin de 1 sapt si sunt convinsa ca tot ceea ce se spune despre bonusuri si bani e real. de conditii nici nu mai zic nimic, e peste ce ma asteptam!

Amalia spunea...

tot legat de intrebarea pusa de Monique ... ia zi-mi daca ti-ar placea de fiecare data cand vezi o pereche de pantofi sa ti-i cumperi? sau o geanta? sau o hainuta? plus sa mergi saptamanal la spa, numai asa, ca ai chef? hmm ? ce zici?

Monique spunea...

na ms fetelor de raspunsuri... am sa vad probabil o sa merg la un interviu si ma conving cu ochii mei ...

Nina spunea...

hehe... cine lucreaza la Lucky Studio stie f bine ca ai program flexibil, bani la zi si avantaje peste avantaje. chiar e misto sa lucrezi acolo, chiar si pt o perioada scurta

Tatiana spunea...

suna tentant! chiar mi-ar prinde bine niste banuti cred ca merg si eu la un interviu ... :D macar pt o luna doua sa incerc sa strang ceva :D