E posibilă o monitorizare flotă online ?


Poate ca da , poate ca nu... :) Si asta din cauza ca raspunsul depinde in cea mai mare masura de profilul celui care isi pune astfel de intrebari in legatura cu un asemenea lucru.

Ei, dar ca sa nu va mai fierb, va spun din start ca este posibila o monitorizare flota online . Asta asa, ca sa nu ramana cumva vreunii dintre voi cu impresia gresita ca a voastra eterna cumparatoare profesionista s-a prostit si nu se mai da pe brazda ca de obicei, avand acum noul obicei de a va trage in piept si a nu va mai oferi cele mai bune si mai oportune sfaturi legate de cumparaturile noastre de zi cu zi.

Dar evident ca asa ceva nu ar fi posibil sa se intample vreodata, cel putin nu pe acest blog sau pe altul dintre blogurile pe care scriu eu aproape zilnic.

Asa ca sa pornim la drum.

Si poate ca ar fi cazul ca la inceputul abordarii unui subiect de o asemenea importanta pentru foarte multi dintre cei care ma citesc zi de zi , sa ne gandim la problemele pe care le ridica intretinerea in sine a unei flote. Si sunt aproape sigura ca astfel am atins un punct destul de sensibil pentru cei care isi desfasoara activitatea intr-un domeniu cum este si acesta.

Si asta din cauza ca numai cine nu are tangenta cu aceasta bransa nu stie cat de greu e si ce sacrificii impune o flota intreaga de masini, cand pentru unii pare sa fie destul de greu chiar si intretinerea unei singure masini. :)

Asta ca sa nu mai aducem in discutie insa si partea strict tehnica, un fel de cosmar in miniatura cu care se confrunta orice sofer. Ia ganditi-va : cum ar fi ca in loc sa ai de schimbat un simplu bec de semnalizare, sa ai de facut acelasi lucru la 10 masini deodata. Ar fi interesant, nu?

Bine, ca de lucrul acesta se ocupa mereu cineva specializat, e clar, si tocmai de aceea am scris ca e vorba doar de un cosmar in miniatura.

Adica exista si un cosmar mai mare?

Pai da, exista. Si este cel legat de securitatea fiecarei masini dintr-o flota, a incarcaturii pe care o transporta aceasta si, cel mai important poate , de combustibilul din rezervorul fiecarei masini in parte.

Si aici intra deja in scena o monitorizare flota online si necesitatea pe care o aduce aceasta fiecaruia dintre cei care poseda asa ceva. Pentru ca este extrem de important sa poti avea acces in timp real la o multitudine de date legate de fiecare dintre masinile tale, care te-au costat fiecare in parte destul de mult.

Iar acum tehnologia moderna iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru a supraveghea felul in care fiecare dintre soferii pe care i-ai angajat are grija de masina pe care i-ai dat-o pe mana, de felul in care acesta se foloseste de combustibilul pe care i l-ai pus la dispozitie si de respectarea traseului stabilit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!