Probleme în familie


Asa cum bine stim cu totii, problemele in familie apar mai des decat se asteapta cineva si, cel mai important, mai ales atunci cand nu se asteapta nimeni. :)

Insa, daca nimeni nu se asteapta ca aceste probleme sa apara, in schimb fiecare dintre membrii familiei asteapta o rezolvare care sa vina din partea celuilalt sau celorlalti membri. Si, daca s-ar putea, aceasta rezolvare ar trebui sa vina cat mai repede.

Asadar, sotul, sotia, copilul, bunicul, toata lumea sta intr-o expectativa mai lunga sau mai scurta , sperand ca altcineva sa ofere o solutie la ceea ce s-a intamplat. Numai ca acel altcineva s-ar putea sa fie o persoana din afara familiei, pentru ca si problema aparuta este chiar mai dificila decat s-ar fi asteptat cineva.

Despre ce poate sa fie vorba in acest caz oare?

Pai sa ne gandim : exista probleme si probleme. Adica ceea ce se poate intampla intr-o familie nu este de obicei chiar atat de grav, doar ca varietatea acestor intamplari poate fi mai mare decat isi poate inchipui fiecare dintre noi, cei care avem deja o familie sau ne aflam in situatia ingrata :) de a aspira la asa ceva.

Adica una este sa iti faci probleme ca banii din salariu nu iti ajung de la o luna la alta si altceva este sa ti se imbolnaveasca de pojar copilul tocmai in saptamana cand trebuia sa invete o lectie importanta la scoala , nu-i asa?

Evident ca asa e, si tocmai de aceea orice bun gospodar trebuie sa fie in permanenta pregatit si pentru ceea ce poate fi mai frumos, dar si pentru marile sau mai micile probleme care pot sa apara intr-o viata de om.

Si astfel ajungem la ceea ce ii intereseaza pe fiecare dintre aceia care au reusit sa isi construiasca un camin fericit si acum se gandesc la cuibusorul lor de nebunii in care sa se simta fericiti cat mai mult timp posibil.

Si asta din cauza ca problemele pot aparea oricand.

Iar atunci cand vorbim despre probleme , ne referim si la cele mai mici dintre ele, care pot insa aparea atat de des incat ne enerveaza pe fiecare dintre noi, cei care ne confruntam cu ele aproape zi de zi. De exemplu, cand vi s-a intamplat ultima oara sa vi se arda un bec de la o lustra si sa trebuiasca sa fie schimbat? Dar o chiuveta infundata cand ati avut ultima data si la cine v-ati adresat ca sa va ajute sa o desfundati? S-a descurcat sotul de fiecare data cu plecatul de la serviciu in orice moment ca sa va poata rezolva toate aceste destul de mici - dar foarte enervante – probleme ?

Ei bine dragii mei, aflati ca pentru asa ceva exista niste firme specializate care va pot da o mana de ajutor in toate aceste situatii delicate. Iar vestea si mai buna este ca majoritatea acestor firme au si un website de unde puteti lua toate datele necesare astfel incat sa intrati in contact cu ele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!