Niște lenjerii de calitate


Problema lenjeriilor si a calitatii acestora a mai fost dezbatuta , si nu de putine ori, chiar aici, pe acest blog al meu. Faptul ca aceeasi problema continua sa revina iarasi si iarasi in actualitate este cu siguranta ceva normal, avand in vedere cat sunt de importante acestea in orice casa a unor persoane care se respecta.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni , si tocmai de aceea nu are rost sa ascund niciunuia dintre cititorii mei fideli si cititoarele mele fidele faptul ca in ultima vreme mi s-au adresat mai multe rugaminti de a aborda din nou subiectul acesta al sfaturilor privind achizitionarea unor lenjerii de calitate.

Asadar, de unde astfel de lenjerii?

Ei bine , dragii mei si dragele mele, inteleg ca a dat fericirea – si – peste voi, astfel incat tot ceea ce va mai preocupa in momentul de fata nu mai este decat unde si cum sa gasiti cele mai bune lenjerii pentru casuta voastra, cuibusor de nebunii. :) Sau ma rog , nu chiar pentru toata casa, ci doar pentru sufletul cuibusorului de nebunii, si anume dormitorul in care se afla multdoritul pat conjugal.

Si e normal sa fie asa, avand in vedere ca toate celelalte prioritati dintr-un cuplu, incepand cu nelipsitul copil isi au originea intr-un pat cu o lenjerie pe masura celor care il vor ocupa de acum incolo.

De aceea cei care se ocupa cu cercetarile de piata au constatat ca lenjeria de pat se afla mereu destul de sus in ceea ce isi doresc mai intai si mai intai cuplurile care au intentia „criminala” :) de a intemeia o noua familie pentru societatea aceasta a noastra.

Si astfel ajungem la ceea ce ne doare mai mult pe fiecare dintre noi si pentru care cerem ajutorul in disperare de cauza celei despre care stim ca ne poate ajuta cu cel mai bun sfat atunci cand dam de greu in materie de achizitii importante si anume cumparatoarei profesioniste.

Insa inainte de a trece la sfatul propriu zis trebuie sa mai facem cateva precizari.

Precizarile tin, ca de obicei de lucrurile de care trebuie sa tina seama oricine atunci cand se afla in situatia de a cauta aceste lenjerii de calitate. Adica, dragii mei, stiu ca fiecare dintre voi are bugetul alocat in acest scop destul de limitat, dar asta nu trebuie sa insemne deloc, dar deloc ca ar trebui sa va aruncati la prima lenjerie mai ieftina care va iese in cale.

Si asta din simplul motiv ca, asa cum bine stim cu totii, ieftin si bun nu prea mai exista in economia aceasta moderna in care incercam fiecare dintre noi sa ne descurcam cat mai bine cu putinta. Cel mai OK ar putea fi numai atunci cand vei reusi sa iti convingi sotul ca tu ca femeie nu esti chiar asa cheltuitoare din fire pe cat ar putea el intelege, dar culoarea si modelul pur si simplu nu se potrivesc cu ceea ce vreti voi sa fie patul din dormitorul casei voastre.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!