Și pașii sunt ușori


Bineinteles, atunci cand ii cunosti.

Daca inca nu te pricepi de nicio culoare la dansuri de societate, atunci se pare ca ai o mica mare problema. 

Care problema se poate agrava daca in viata ta urmeaza cumva un eveniment de o oarecare importanta cum ar fi nunta ta, ca sa dau doar un mic exemplu. :)

Te mariti sau te insori. Asta e, se apropie marea zi, iar daca tu inca nu stii cativa pasi de dans mai mult sau mai putin modern, cred ca ai nevoie de ceva.

Si chiar daca o faci pe traditionalistul, n-o s-o tii toata nunta numai in hora noastra interminabila. La un moment dat formatia va canta si altceva, iar tu trebuie sa dai tonul si sa-ti aduci invitatii pe ringul de dans.

Asa ca trebuie sa te bazezi ca de fiecare data pe a ta fidela cumparatoare profesionista si pe sfaturile ei care nu te lasa niciodata la greu, nu-i asa?

E clar deci, orice fel de nunta iti faci, cu obiceiuri luate din traditia neamului din care faci parte sau nu, la un moment dat tot vei fi nevoit sa iti surprinzi invitatii cu niste pasi de dans profesionisti. Numai ca pentru asta ai nevoie sa iei niste cursuri de dans pentru nunta.

Eu iti recomand ceva de genul Soft Step scoala de dans , pentru ca aici se tin chiar si cursuri de dans copii.

Luand niste cursuri de dans nunta Soft Step vei invata, nu numai pentru cea mai importanta noapte din viata ta, tainele unor dansuri celebre precum SAMBA, RUMBA, CHA-CHA-CHA, ROCK’N’ROLL, SALSA, MERENGUE, VALS VIENEZ/ VALSUL MIRILOR, VALS ENGLEZESC, TANGO, FOXTROT, DANSURI POPULARE TRADITIONALE ROMANESTI- HORE, SARBE din OLTENIA si MOLDOVA, BRASOVEANCA sau INVARTITA ARDELENEASCA.

Poate ca pe unele dintre ele le stii deja, dar sigur ai nevoie sa repeti, pentru ca nu uita: emotiile pe care le vei avea atunci s-ar putea sa iti incurce planurile si pasii!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.