Cele mai frumoase flori


Ei, acuma probabil ca va asteptati sa va povestesc eu ceva siropos despre cum o floare – care se stie ca ea, de una singura, nu este in stare nici macar sa ne aduca primavara – are ea puterea aceea magica sa coloreze viata, a ta sau a orisicui, si astfel dragostea coboara si fericirea vă doboara si pe tine si pe ea.

Dar, asa cum patesc de obicei cei care au marea onoare si curiozitate de a citi textele semnate de mine, aflati ca va inselati din nou. In acest nou si interesant articol nu va fi vorba despre flori si culorile lor, ci despre… floare si culoare :) , exact asa cum ati vazut inca din titlul gratios de mai sus.

Adica floarea este floare, dar cand am scris culoare nu m-am referit la o culoare anume ci la mai multe culoare, va sa zica nu doar la un singur culoar. :) Pentru ca, daca nu stiati, exista mai multe culoare intortocheate catre inima nepatrunsa a unei femei, culoare pe care indraznesc uneori sa se avante cu mult curaj unii barbati manati intotdeauna de sentimente din cele mai curate, nu-i asa?

Doar ca, asa cum se intampla mai mereu in viata, numai unul singur dintre ei se va descurca prin culoarele acelea intortocheate de care va aminteam, iar acel barbat este de obicei ajutat si de catre un mare buchet de flori.

Si atfel ajungem la ceea ce stiau toti barbatii cu tupeu, si anume ca ai nevoie de o floare pentru a intra pe unul dintre culoarele care duc catre inima femeii dorite. Iar o floare aproape la fel frumoasa ca si ea o poti gasi de exemplu la un magazin specializat in plante de apartament si in flori de camera, unde cei lipsiti de idei in acest domeniu beneficiaza si de consilierea atat de necesara lor. Si asta pe gratis! :)

Pe gratis insa , atentie , sunt numai si numai ideile , pentru ca florile in sine din buchetul respectiv va costa si nu putin. Deci avea dreptate va sa zica cineva care spunea ca dragostea cam trece totusi , cel putin uneori daca nu intotdeauna , prin stomac , nu – i asa ? :)

Ce – i de facut in cazul asta? Pai ce sa fie , apelam la planul B , sau „ varianta Dama cu camelii ” cum ar fi spus cineva intr-un film celebru ( da , da , e vorba de „ Nea Marin miliardar ” , pentru cei care inca isi mai dau creierii peste cap in incercarea de a – si aminti. :) )

Iar planul B in cazul asta , ca in toate cazurile de pana acum de altfel , este sa apelati la indispensabilele sfaturi ale cumparatoarei voastre profesioniste. Care cumparatoare vine astazi pentru voi cu o idee pe cat de nastrusnica , pe atat de practica : nu va neglijati gradina proprie!

Pentru ca , nu – i asa , cele mai frumoase flori sunt cele pe care le semeni tu cu manuta ta si le ingrijesti cu toata dragostea ta.

Numai ca dragostea nu este de ajuns pentru a obtine cele mai frumoase flori din lume. Pentru asta ai nevoie in primul rand de niste ustensile pe masura pentru ingrijit gradina, fie ca ea se afla in fata casei sau a blocului in care locuiesti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!