Piese tuning de Black Friday 2013!


De cateva sezoane incoace se poarta foarte mult tunatele. Adica, in viziunea multora dintre noi, cele care isi retuseaza imaginea folosind tot felul de tertipuri pentru a arata mai tinere, mai frumoase, mai vesele, mai agreabile, mai, mai, mai…

Iar pentru asta fac apel la operatii estetice, liftinguri, injectii cu botox, sau alte asemenea minuni tehnologice, ca deh! rezista urata la frumusete. Numai ca putina lume poate concepe ca adevaratul tunning nu se face bagandu-ti botox in bot si că tunatele adevarate nici macar nu sunt umane (asta suna a truism, stiu :) ).

Tunningul adevarat se face numai de catre specialisti in materie si nu implica botul pe care ti-l privesti cu groaza in oglinda, ci botul unei masini adevarate. Care printr-un tunning de calitate poate deveni o tunata de calitate.

Un kit xenon, niste jante care starnesc invidia soselelor, leduri singulare sau dispuse în benzi, becuri speciale, alarme auto de calitate, eleroane, grile, faruri… mai vreti? Mai avem: embleme, ceasuri plasma, inele bord, filtre, suspensii sport, angel eyes sunt numai cateva din accesoriile de tunat care va pot face masina de nerecunoscut.

Ei si acuma daca tot se apropie marile reduceri din Vinerea Neagra, e cazul sa profiti neaparat de ele!

Dar, la fel ca in cazul botoaselor cu botox, un sofer de masina trebuie sa stie exact ce vrea pentru a ajunge la imaginea de invidiat a automobilului sau. Asta inseamna ca iti trebuie niste idei, pe care le poti lua tot de la specialisti.

Si nu uita: fiecare marca de masina are specificul ei. Nu poti tuna in acelasi mod o Dacie si un Opel de exemplu, dupa cum nu poti tuna la fel o pitipoanca si o baba. Cunoscatorii stiu: masinile sunt ca femeile, fiecare are personalitatea ei, si nu o poti conduce pana nu o intelegi si o iubesti. Dar asta e un alt capitol din filosofia tunningului, pe care il vom aprofunda probabil intr-o lectie viitoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!