Reforma frumuseții


E un cuvant care a facut mare cariera in ultimii 20 de ani cand s-a reformat cam totul, pe ici, pe colo, prin partile esentiale, dar nimic nu s-a prea schimbat! :)

In ceea ce priveste insa frumusetea feminina, stim cu totii ca ea este eterna, dar tocmai aceasta eternitate s-a pastrat numai si numai prin reinventarea ei la plus infinit.

Si cum reforma asta economica a scos par alb mamelor noastre, noi vrem acum sa ne reinventam in felul nostru pentru a nu trece prin acelasi cosmar.

Tocmai despre o asemenea reinventare vreau sa va vorbesc si eu astazi cand, in locul sfaturilor cu care v-am obisnuit, vin cu doua invitatii de nerefuzat la niste evenimente care intereseaza pe orice femeie (etern) frumoasa.

reforma nails

Primul dintre aceste evenimente este Seminarul „Reforma Nails” sustinut la Bucuresti pe 08 noiembrie a.c. de catre Valentina Denisenko (foto) - fondatorul și conducătorul "Academiei de modelare și design pe unghii Denisenko", autoarea formei EDGE si a unor programe unice de predare a tehnicilor exclusive de lucru si reprezentant oficial al brand-ului ReformA Nails System. Toti cei prezenti la seminar vor primi CERTIFICATE DE PARTICIPARE, semnate de Valentina Denisenko.

Pentru rezervarea locului este nevoie de achitarea contravalorii de 200 RON a unui voucher,cu care puteti achizitiona produse ReformA Nails,in ziua seminarului.

Cel de-al doilea eveniment va avea loc tot in Bucuresti, in perioada 9 - 10 noiembrie 2013 si este un Curs Gel si Aquarel Art, sustinut de asemenea sub atenta indrumare a dnei Valentina Denisenko. Participantii vor primi certificate de absolvire ale Academiei Denisenko pentru acest nivel. Pentru rezervarea locului este necesara achitarea unui avans de 50% din pretul cursului

Nu uitati: inscrierile se fac in limita locurilor disponibile!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!