Ceasuri şi bijuterii cu plata în rate de la Ceasmania


Sa gasesti solutia ideala cand e vorba sa faci un cadou nu e intotdeauna usor. Mai ales atunci cand nu stai prea bine cu banii pentru ca ai rate la casa sau la masina...

Din fericire, mai exista pe lumea asta si Ceasmania, un magazin situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Regina Maria din Bucuresti. Aici se pot găsi – la preturi mai mult decat decente – mii de modele de ceasuri de tot felul, si toate „de firma”: ceasuri dama, ceasuri barbati, ceasuri pentru copii si chiar ceasuri unisex. Toate au un design elegant si sunt rezistente la apa, la socuri si la oxidare! Si, in plus, aici se pot gasi si bijuterii si tot felul de accesorii pentru acestea.

Da, din fericire, pentru ca la Ceasmania se pot face cumparaturi si in rate, ceea ce uneori te ajuta sa rezolvi o situatie (cum ar fi cadoul ideal pentru ziua de nastere a unei persoane dragi) care altfel ar fi ramas nerezolvata.

Cand insa ceasul (sau inelul, sau colierul, pentru ca la Ceasmania se gasesc si bijuterii foarte reusite) poate fi achizitionat in 12 rate egale, fara dobanda, lucrurile se schimba in bine! Pentru cei care au un card de credit de la Credit Europe Bank, lucrurile sunt cat se poate de simple.

Mai intai, trebuie accesata sectiunea de plata a site-ului Ceasmania. Acolo trebuie selectata optiunea „plata online in rate fara dobanda prin cardul Bonus Card”. Dupa un click dat pe butonul „plaseaza comanda”, clientul va fi redirectionat pe pagina procesatorului de plati MobilPay unde va completa datele cardului in siguranta. Pasul urmator este completarea datelor de pe card: numele posesorului, codul cardului (mai exact, cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii), data expirarii cardului şi codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura). Sistemul MobilPay va detecta imediat tipul cardului clientului si ii va da posibilitatea de a alege numarul de rate (maximum 12). Ultimul pas este, evident, finalizarea comenzii pentru ceasuri barbatesti sau de dama.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!