Jachete și paltoane de damă


Da, dragii mei, ma tot uit afara pe geam si vad ca vremea incepe deja sa devina normala pentru aceasta perioada a anului, asa ca m-am gandit ca ar fi cazul ca astazi sa va dau cateva sfaturi despre cumpararea unor jachete.

Dar evident ca nu vom vorbi aici despre orice fel de jachete, ci numai si numai despre jachete de dama, pentru ca ele sunt mereu primele vizate atunci cand vine vorba despre cumparaturile specifice din acest sezon.

Desigur, si barbatii nostri ar putea avea nevoie, acolo, de o cat de mica innoire a garderobei in acest nou sezon de iarna ce a venit de acum, insa despre si pentru ei vom discuta cu totul si cu totul intr-o alta postare separata pe care le-o vom dedica exclusiv lor si hainelor cu dedicatie pentru ei.

Pana atunci insa, sa revenim la oile noastre care dau lana de cea mai buna calitate din care se pot confectiona cele mai bune haine pentru o intreaga garderoba feminina.

Va sa zica avem in fata un nou sezon friguros pe care, noi, doamnele si domnisoarele, ne pregatim sa il luam cu asalt cu cele mai bune si mai calduroase jachete. Cu toate stim insa ca doar niste simple jachete sunt necesare insa nu si suficiente pentru a face fata gerului si crivatului care se vor infrati in curand in ciuda noastra.

De aceea, sfatul meu de astazi pentru voi va fi completat si de niste paltoane de calitate, indispensabil de purtat zilele acestea peste acele jachete de care va spuneam mai sus.

Bun, acuma ca ne-am lamurit exact ce vrem – ceea ce o mare realizare cand vine vorba despre noi, femeile, nu-i asa? :) - e cazul sa incepem sa ne punem problema si unde gasim toate aceste piese de imbracaminte de care avem atat de multa nevoie in acest sezon.

Numai ca atunci cand cineva rosteste cuvantul magic „problema” , ca prin farmec isi face aparitia a voastra cumparatoare profesionista care, pe blogul ei, vine imediat cu cea mai buna solutie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!