În țara minunilor


Nu e vorba despre Alice, dar e vorba despre fete. Mai mari decat era ea cand a ajuns in Tara Minunilor, ce-i drept. Insa e clar ca si ea, in toata povestea ei, isi dorea sa ajunga la vrajitorul din Oz intr-una din acele rochii pentru cocktail, pentru ca nu se putea prezenta in fata lui oricum, nu-i asa? :)

Pentru fete, fetite si femei, adevarata tara a minunilor este acolo unde si-ar putea gasi niste rochii casual online alaturi de cele mai multe obiecte de imbracaminte pe gustul lor si, bineinteles, si pe gustul celor din jur, pentru a le fi intotdeauna pe deplin recunoscuta valoarea lor innascuta. Adica frumusetea interioara pe care nimeni nu ti-o vede daca nu reuseste sa ti-o remarce cat mai repede pe cea pe care o afisezi, cu feminitatea caracteristica, la exteriorul tau.

De aceea putem spune ca persoanele de sex feminin (ca sa le includem in aceasta categorie pe toate cele de care aminteam mai sus), se afla intr-o permanenta cautare a taramului de vis in care rochiile si rochitele de toate marimile si culorile continua sa apara, luandu-le mereu prin surprindere cu varietatea lor, cu croieli care mai de care mai fistichii, dar mereu in ton cu moda actuala, la care nici macar ele nu s-ar fi gandit. Si, mai ales, noile modele sa curga intr-una, sa nu se termine niciodata. Si, daca s-ar putea, sa fie pe acolo numai si numai rochii ieftine.

Acuma, nu e mai putin adevarat ca nu toate persoanele de sex feminin arata de la natura asa cum si-ar dori ele (de fapt, e vreuna multumita intotdeauna de felul in care arata?), si poate tocmai de aceea fiecare se asteapta ca in aceasta tara a minunilor de tot felul sa isi gaseasca exact ceea ce le avantajeaza din toate punctele de vedere astfel incat sa nu se mai certe vreodata cu oglinda. Crede cineva ca e posibil asa ceva? :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.