Ce spune rochia ta despre tine


Ultimul lucru pe care ti-l doresti ca femeie este sa nu fii barfita. :)

Desigur, daca esti de sex masculin si ai avut curiozitatea sa citesti acest articol, ai ramas perplex la cuvintele de mai sus, dar, crezi sau nu, tot ceea ce am scris acolo este un adevar absolut, pe care tu, ca orice barbat, nu il vei intelege vreodata, sau poate doar atunci cand vei ajunge sa intelegi o femeie. Adica tot niciodata.

Acum, revenind intre noi, reprezentantele sexului foarte frumos, cu toate stim cat de important este sa atragem privirile cat mai mult asupra singurei persoane din univers care conteaza pentru noi si anume cea proprie. Iar lucrul asta nu e deloc usor, ne costa timp si bani, nervi si alergatura dupa cei mai scumpi pantofi, iar rezultatul trebuie sa fie intotdeauna pe masura: sa fii pe buzele tuturor.

„Ai vazut-o pe…?” este premiul suprem pe care il putem primi din partea rivalelor noastre, dar putine dintre noi se pot lauda cu o asemenea performanta. Sigur ca tot ceea ce urmeaza in conversatie, dupa cuvintele de mai sus, nu are cum sa fie magulitor la adresa ta, dar invidia pe care o starnesti e ceea ce ti-ai propus si in sfarsit ai obtinut.

Eh, dar nici invidia nu este simplu de obtinut. O cautam zi de zi, ceas de ceas, cu migala pe internet dupa rochii online, ca si cand am fi in cautarea vreunei bijuterii rare. Dar stim cu toate ca merita mai mult decat orice pe lumea asta a noastra, a femeilor. A fi in centrul atentiei presupune ca tot ce te caracterizeaza sa transmita celor din jur acelasi mesaj: „priviti-ma numai pe mine, doar eu sunt in aceasta incapere, voi celelalte, cu toata eleganta voastra inchipuita, nu contati catusi de putin…”

O mica pirueta si ai disparut… Dar imaginea ta va mai ramane mult timp prezenta printre „prietenele” tale…

1 comentarii:

florentin spunea...

faina si rochia, dar mai ales domnisoara:))
seara buna

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.