Black Friday 2013: lenjeria e mai sexy ca oricând!


Asa cum copilasii nostri asteapta cu sufletul la gura sa vina Mos Craciun, tot asa, in fiecare an, a devenit deja un obicei ca si parintii sa astepte, tot la fel, cu sufletul la gura, sosirea celei mai negre dintre toate zilele de vineri ale anului.

Avand in vedere insa ca ceea ce vreau sa va recomand astazi in acest articol al meu este lenjeria sexy de cea mai buna calitate, stau deja si ma intreb: oare cine dintre cei doi parinti isi doreste mai mult sa vina Black Friday de anul acesta, mami sau tati? :)

Cum raspunsul corect nu il puteti da decat impreun, ambii parinti, eu imi fac datoria ca de obicei fata de toata lumea si va prezint cateva idei de cumparaturi pentru aceasta ocazie magica.
 
Lenjeria Anine este compusa dintr-un babydoll si un chilotel asortat, amadoua de culoare neagra, care ii stau perfect nu numai unei blonde, ci cu sigranta la fele de bine pot arata si pe formele unei roscate sau brunete.

Iat-o si pe Callinda! :) Evident ca nu stiu cum se numeste fotomodelul care a pozat in prezentarea de mai sus, dar ceea ce stiu cu siguranta este ca aceasta lenjerie, cu nume de produs Callinda, te poate arata cel putin la fel de sexy si pe tine, cea care citesti acum aceste randuri ale mele.
 
Irene este numele acestei lenjerii deosebite, confectionate din dantela elastica, perfecta pentru a se mula pe tot ceea ce iti doresti sa scoti tu in evidenta in fata partenerului tau. Ce zici, are efect?

Cu siguranta ca am reusit sa iti starnesc imaginatia, iar daca iti doresti sa vezi mai multe modele din acestea, si nu doar in negrul ales de mine pentru a se asorta cu vinerea celebra, poti rasfoi cu incredere tot site-ul.

Spor la reduceri!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!