Prezente vieți de doamne si domnițe


Ca nu e usor sa fii femeie nu trebuie sa va explic eu acum pe blogul meu, decat daca sunteti de sex masculin :)

Ca barbat, n-o sa-ti vina sa crezi niciodata cate sacrificii impune imaginea aceea fara cusur – crezi tu! – pe care nu te mai saturi sa o admiri zi si noapte. Iar sacrificiile nu se masoara numai in bani, ci si, in primul rand, in ore petrecute in fata oglinzii de acasa, de la coafor, sau de la croitoreasa. Dar ce stiti voi, barbatii...

Asa ca hai sa ii lasam pe masculi in pace, sau, cum ar veni, sa ne lase ei pe noi, si sa vorbim fetelor din nou despre niste de-astea de-ale noastre.

Astazi va propun sa lasam putin la o parte dietele si exercitiile fizice, retetele si alte minuni de slabit si sa ne concentram putin pe parul nostru. Pentru ca nu cred ca este vreuna dintre noi care sa se poata lauda ca este total multumita de ceea ce are in cap, si nu ma refer aici la creier :)

Stim foarte bine ca pana si cele care au un par foarte bogat au o mare problema si anume aceea a coafurii care nu vrea sa se aranjeze in niciun fel, dar sfatul meu de astazi nu este pentru ele.

De asta data, cumparatoarea profesionista vine cu un sfat pentru cele care nu sunt multumite deloc de densitatea podoabei lor capilare: puteti incerca niste extensii minunate pentru parul vostru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!