Despre valoarea unor cuvinte


In zilele acestea ale noastre, ale celor care am apucat www-ul, nimic nu ne mai pare prea ciudat. Si totusi... cuvinte? Cat de mult mai conteaza asa ceva?

Da, cuvinte, dar nu orice fel de cuvinte!

Cei care lucreaza in domeniiile SEO (Search Engine Optimization) sau SEM (Search Engine Marketing) stiu mai bine decat oricine ca valoarea unui cuvant postat in spatiul virtual este cu totul alta fata de valoarea unuia scris sau rostit. Pentru ca un cuvant bine ales poate face diferenta dintre un site cu trafic intens si unul inexistent. Iar cine nu exista pe net, nu isi poate nici macar face cunoscute ideile. Nu mai vorbim de a vinde ceva.

De aceea, daca nu stiai, pe internet exista acum cineva pentru care cuvantul tau scris pe blog are o valoare pe care poate nici nu o banuiai.
 
Daca vrei sa afli care este valoarea unui simplu cuvant de pe blogul tau, ai acum la dispozitie o comunitate virtuala, unde poti sa te inscrii si poti primi bani daca scrii cu talent. Important este sa poti.

Sau, daca ai un site care iti aduce bani si vrei sa-ti cresti numarul de vizitatori si inclusiv de cumparatori, o solutie testata cu succes este sa-l promovezi in blogosfera, prin articole pe bloguri de toate felurile.

Tot ce ai de facut este sa iti creezi un cont acolo, in care sa-ti inscrii blogul, sau blogurile, daca ai mai multe. Se accepta orice fel de blog, pe orice nisa, cu orice PageRank. Bineinteles ca nu vei primi aceiasi bani cu un blog care are PR 0 fata de unul cu PR 5, sa zicem. Important este insa ca blogul tau sa aiba o oarecare vechime, sa fie activ, iar tu sa ai rabdare ca talentul sa iti fie remarcat de un advertiser de pe platforma. Banii ii vei primi prin Paypal sau in cont bancar, la alegerea ta.

Trebuie doar sa postezi pe blogul tau articole daca un advertiser care vrea sa te sponsorizeze iti solicita asta. Uneori nici nu mai trebuie sa scrii nimic, alteori e posibil sa primesti spre publicare articolul gata scris, sau doar un link pe care sa-l postezi in blogroll sau intr-un articol deja existent de pe blogul tau.

Mai departe tine doar de talentul cu care esti inzestrat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!