Moda. Vine moda rece

Da, dragele mele cititoare, suntem cu toate obisnuite sa auzim de fiecare data celebrul slogan „moda vine, moda trece”, dar ca de obicei in fiecare an pe vremea asta, toamna isi intra in drepturile inalienabile, iar vremea rece ne pune pe cumparaturi de sezon.

Stiu, cumparaturile de sezon v-au trimis imediat cu gandul la zacusca, muraturi si alte asemenea fara de care camarile noastre n-ar exista pe timp de iarna. Dar pana la a ne aranja camara, cea care ne preseaza ca extrema urgenta este garderoba, nu-i asa?

Stiti ca asa e si tocmai de aceea va aflati din nou pe blogul meu, pentru a primi de la cumparatoarea profesionista cateva idei de incaltaminte dama pentru sezonul de toamna si iarna de anul acesta. Ei bine, ca de obicei, ati ajuns exact acolo unde trebuie.

Sfatul meu este sa renuntati sa mai bateti la picior magazinele si sa va asezati frumos in fata calculatorului, pentru ca in secolul XXI moda este sa vina magazinele acasa la noi si nu invers. Am gasit pentru voi un site de firma, de unde va puteti alege cizme, ghete, botine, blugi, hanorace si orice altceva mai cautati zilele acestea.
 
Iar preturile cred ca nu sunt pentru toate buzunarele pe care le aveti la o pereche de pantaloni, ci este de ajuns numai unul :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!