O tabletă pe zi


Asa e sfatul medicului de obicei, dar eu astazi voi fi pentru voi o altfel de doctorita. :)

Precum v-am obisnuit pe blogul acesta al meu cu cele mai bune sfaturi de cumparaturi, astazi voi incerca sa va dau un sfat legat de tablete. Dar evident ca nu despre orice fel de tablete, ci numai despre unele mai speciale, categorie din care face parte si o anume tableta E-BODA. :)

Da, v-ati si m-ati prins! Nu era vorba aici in niciun caz de medicamente care se pot elibera fara prescriptie medicala (cititi cu atentie prospectul, daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului :) ) , ci de tableta aceea a lui Steve Jobs, pe care dupa ce a lansat-o el pentru prima data pe piata, a fost preluata intr-o mie de variante de toata lumea buna a producatorilor de electronice.

Slava Domnului deci ca toti suntem sanatosi tun si nu avem nevoie de nicio pastila, pentru ca asa si numai asa ne poate fi gandul in permanenta toata ziua doar la gadget-urile noastre preferate.

Astfel, putem trece mai departe si sa ne ocupam de noul telefon Acer, cu mare priza la publicul amator de smartphone-uri. Desigur, pretul acestora din urma poate parea putin cam mare, dar numai pentru unii dintre noi, pentru ca de fapt cam toata lumea isi doreste sa aiba in posesie asa ceva.

Si pentru ca tot vorbeam de preturi, iata si o recomandare pentru acei „unii” de mai sus: incercati un laptop Apple.

Acum cred ca toata lumea este multumita.

2 comentarii:

Cosmin spunea...

Eu nu sunt pentru a lua o tableta pe zi, poate pentru a vedea in cazul asta , insa firmele precum e-boda au nevoie de ceva vechime ca sa mai creasca, altfel raman precum un experiment ele insasi.

cumparatoarea profesionista spunea...

Ele insele sau ele insesi, in niciun caz ele insasi.

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!